• פותח הנושא m.n
  • פורסם בתאריך

m.n

New member
../images/Emo53.gif

הרדתי את התוכנה שדיברתם עליה... זאת שמקריאה מילים של שירים תוך כדי השמעתם בווינאמפ. אבל למישהו יש מושג איך משתמשים בה?!?!?! אפילו להתקין אותה לא הצלחתי

inigo

New member
אהההה........אז בואי אני אחסוך לך..

זוהי לא תוכנה שעובדת בפני עצמה. היא תוספת לנגן וינאמפ. לאחר ההתקנה כשמנגנים שיר, אמורות המילים להופיע בחלון שנפתח ליד הנגן עצמו. אם הוא לא נפתח ,צריך ללחוץ על alt+t והוא יופיע. עכשיו הבעיה היחידה כאן, היא שהפלאג - התוספת הזו לויאמפ לא עובד. זה היה באמת דבר גדול כשזה עבד, אבל יום אחד, בלי שום סיבה מוסברת הפלאג של purelyrics הפסיק לעבוד. מה שקורה היום, זה שנפתח החלון הזה שאותו הזכרתי מקודם, רק במקום שהמילים תוצגנה , מופיע קישור לאתר ושם ניתן לחפש אותן - מה שלא עובד לרוב. איניגו.

m.n

New member
עוד שאלה קטנה...

אני לא יודעת מאיפה ואני לא יודעת איך אבל הצטרף לא לוינאמפ חלון מעצבן ביותר שקורא לעצמו DFX ואני לא יודעת מה הוא עושה (משהו עם הווליום...) אבל הוא ממש מעצבן אותי ואני לא מצליחה להוריד אותו! לפני שאני מפעילה את הוינאמפ מופיע לי חלון שמציע לי להזמין את התוכנה או משהו כזה ואחרי שאני סוגרת אותו ה-DFX הקרצייתי הזה נדבק אליי ולא עוזב! מה יהיה?!

inigo

New member
או קיי, הסכיתי ושמעי....

תעשי על הוינאמפ קליק ימני ותבחרי ב options ולאחר מכן בprefernces . יפתח לך חלון חדש. את מקליקה קלות על DSP/Effect ומצד ימין יופיע שם כלשהו נקודה dll . דוגמא : dsp._dfx.dll . תרשמי לך מה כתוב שם ותסגרי את הוינאמפ לגמרי. עכשיו, גשי ל המחשב שלי>>כונן C >> program files<<winamp<<plugins<< ושם תחפשי את אותו קובץ שרשמת.תמחקי את אותו קובץ, ובפעם הבאה שתפתחי את הוינאמפ - החלון המעצבן לא יופיע. *דבר חשוב* אם כשאת נכנסת לתיקיה האחרונה של ה plugins , את לא רואה את קבצי ה dll (כל אלה עם סיומת dll מה שאת צריכה לעשות הוא כך : בתיקיה של winamp (אחת לפני) תגשי ל view , תבחרי folder options . ושם תסמני ב"וי" את האפשרות שאומרת "show all files". לאחר מכן תכנסי שוב לתיקית plugins וכל הקבצים יופיעו. או אז תמחקי את הקובץ שאת שמו רשמת קודם לכן. זהו זה. אולי נראה מסובך כי כתוב הרבה, אבל תעברי שלב שלב ולא תהייה בעיה. איניגו.

m.n

New member
האמת זה גם מה שאני אמרתי...

מאיזה הגאונות הזאת?!

m.n

New member
../images/Emo4.gif

עשיתי כל מה שאמרת והחלון עדיין מציקקקק

m.n

New member
תיקון טעות ....

הצלחתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה רבה רבה רבה!!!!!!!!!!!!!

inigo

New member
המממ.......

או קיי. בואי נעבור ל plan b . תסגרי את הוינאמפ שוב. תכנסי שוב לתיקיה של winamp , משם ל plugins ותמחקי את תיקיית DFX . לאחר מכן תפתחי שוב את הוינאמפ ותראי אם נפטרנו מהחלון. איניגו.

למעלה