../images/Emo53.gif

איך מתגברים על מישהו שאוהבים ולא רוצה? אני מרגישה תקועה... קשה לי לחשוב על להיפגש עם בנים חדשים עכשיו כי אני מרגישה שהאמון שלי בהם ממש נפגע אז אני סוגרת את עצמי בפנייהם... אין לי כמעט ניסיון בקשרים אם מישהו מכיר משהו שיכול להוציא אותי מהמצב הזה אז שיאמר לי... אגב אני נמצאת כרגע במצב שבו פיזית לפגוש בנים חדשים זה לא ממש אפשרי יש דרכים אחרות להמשיך הלאה חוץ מלמצוא מישהו חדש?

דנטל

New member
הזמן עושה את שלו

ותמיד אפשר גם להעזר בטיפול מקצועי, וגם פורומי התמיכה ו/או פורומי הזוגיות/סינגלים השונים בתפוז יכולים לספק כתף תומכת.

shaiush4

New member
אני מסכימה עם דנטל...

רק הזמן יעזור לך להתגבר עליו. לפגוש בחור חדש זה לא נראה לי פתרון כל כך טוב. להיפך, קחי את הזמן שלך, תחגגי את הרווקות שלך...
להכיר בנים חדשים... מה אני אגיד? מה שלי תמיד אומרים: יש לך עוד הרבה זמן להכיר בחורים. זה לא מי יודע מה עוזר, אני יודעת. אבל ככה זה בחיים. אחרי שנשבר לי הלב עשרות פעמים החלטתי שאני לא הולכת לבכות, אלא לחגוג את זה שאני רווקה ולהנות מזה. אני מקווה שיהיה בסדר...

תודות../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

יהייה טוב ואם לא אז חבל... מאסתי בלהתייסר מאנשים שוטים שינה ערבה לכולכם...

shaiush4

New member
הזכרת לי ביטוי...

"להתעצבן פירושו להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים"... ברגע שנמאס לך מהמצב הנוכחי שהוא לא טוב לך, זה דבר טוב - זה אומר שאת מוכנה לעשות שינוי. אז בהצלחה! ולילה טוב.

gavrik

New member
יודע למה את מתכוונת...

כמו שציינו, זמן הוא התרופה הטובה ביותר.

למעלה