sillyputty

New member
../images/Emo53.gif

צריכה עזרה [מינסתם..] כל החצלולים שלי דפוקים לחלוטין. תמיד הצלילות סופר נמוכה ואני אך פעם לא בטוחה לגמריי שאני באמת חולמת, אני לא משקיעה הרבה בשביל החצלולים האלה, יכול להיות שזה בגלל זה..?. ויש לי סימניי זיהו לחלומות, כרגע זוכרת רק אחד. אני זוכרת שבחלום אתמול היו פרחים נבולים על השולחן, רציתי שהם יפרחו והם באמת פרחו אז הבנתי שזה חלום אבל רציתי להיות בטוחה וניסיתי להעביר את היד דרך הקיר ובגלל שלא היצלחתי חשבתי שאני לא באמת חולמת. מישו יודע למה זה לא היצליח?.

oko5

New member
תשובה

אני חושב שבזמן שאת בחלום את צריכה לעשות כל מיני הדברים כדי להצליל את החלום. 1. לדעתי את צריכה לעשות את בדיקת המציאות של השעון או של הקריאה. 2. אחרי שאת עושה את הדבר הראשון את צריכה לשפשף את הידיים אחת בשניה או להסתחרר במקום או לצוות הגבר צלילות.

sillyputty

New member
תודה:]

אבל בטוח שהשיטות עובדות..? זה ניראה קצת לא הגיוני
את הבדיקה של הקראיה אני עושה לפעמים.. עם אני בכלל עושה אותה נכון..

silverhawk

New member
השיטות בהחלט עובדות אם עושים אותן

כראוי. עלייך באמת להאמין ולצפות לשינוי, ולבצע את הבדיקה מספר פעמים.

silverhawk

New member
Help, I need somebody

אהלן דפי, ברוכה הבאה לפורום!
קודם כל, העובדה שיש לך עוגן היא מצויינת! כעת יש לעשות בו שימוש נכון. את אומרת שהצלילות והמודעות שלך בחלומות נמוכים. ובכן, בדיוק בשביל זה קיימות בדיקות המציאות והשיטות להגברת הצלילות! אני ממליץ לך לקרוא עליהן בשאלות הנפוצות ולבצע אותן לכל אורך החלום. אגב, העברת היד בקיר אינה בדיקה מומלצת מכיוון שסיכויי ההצלחה שלה נמוכים מלכתחילה. נסי את מבחן השעון או הקריאה.

sillyputty

New member
ממ..

את המבחן של השעון צריך לעשות עם שעון דיגיטלי או רגיל
כי קראתי פעם שמכשירים חשמליים לא עובדים טוב בחלומות.., אז זה אותו הדבר גם עם שעונים רגילים..?. XD

silverhawk

New member
את מבחן השעון ניתן לעשות עם כל שעון

עם זאת, כפי שאמרת, מכשירים חשמליים אכן לא עובדים כמו שצריך בחלום, ולכן עם שעון דיגיטלי הבדיקה תהיה בד"כ אפילו יותר פשוטה (וגם יותר מעניינת. לי, לדוגמה, הספרות 'יצאו מהשעון' וריחפו באוויר במהלך בדיקה
).

למעלה