יש אפשרות להוסיף מיברשות צבע בפוטושופ ? אשמח לקבל עזרה
E eilat New member 27/11/01 #1 ../images/Emo53.gif יש אפשרות להוסיף מיברשות צבע בפוטושופ ? אשמח לקבל עזרה
א אפרת@הבית New member 28/11/01 #2 אם אני מבינה את כוונתך אז מה שאת צריכה לעשות בתפריט המברשות ללחוץ על המשולש השחור הקט בפינה הימנית של התפריט ולבחור באופציה EDIT NEW BRUSH בהצלחה אפרת
אם אני מבינה את כוונתך אז מה שאת צריכה לעשות בתפריט המברשות ללחוץ על המשולש השחור הקט בפינה הימנית של התפריט ולבחור באופציה EDIT NEW BRUSH בהצלחה אפרת
E eilat New member 28/11/01 #3 היתי רוצה לדעת? אם אפשר להוסיף מיברשות צבע מחוץ למה שהתוכנה מספקת אם קיים או אפשר לקנות מיברשות כתוספת תודה
היתי רוצה לדעת? אם אפשר להוסיף מיברשות צבע מחוץ למה שהתוכנה מספקת אם קיים או אפשר לקנות מיברשות כתוספת תודה
א אפרת@הבית New member 29/11/01 #4 עד כמה שאני יודעת ניתן להוסיף מברשות באופציה LOAD BRUSH יש שם כמה וכמה ספריות של מברשות מעבר למברשות העגולות. לגבי רכישת מברשות נוספות - אני מציעה לך לנסות בפורום עיצוב גרפי. אפרת
עד כמה שאני יודעת ניתן להוסיף מברשות באופציה LOAD BRUSH יש שם כמה וכמה ספריות של מברשות מעבר למברשות העגולות. לגבי רכישת מברשות נוספות - אני מציעה לך לנסות בפורום עיצוב גרפי. אפרת