../images/Emo53.gif

(לא כל כךבטוחה שזה המקום המתאים אבל זה נראה לי הכי טוב באינדקס...) אני עושה מחויבות אישית ביסודי ליד הבית שלי, אני עוזרת שמה עם עוד מישהי בכיתה ג של ילדים עם ליקויי למידה כעיקרון מה שאנחנו עושות זה לשבת איתם על מתמטיקה ולעזור וברבע שעה + בסוף להעביר להם פעילות עם משחקים בכיתה סיגנון איש תלוי וכו'. הבעיה היא שאנחנו כבר שיחקנו איתפ איש תלוי ושופטים וציירים כל כך הרבה פעמים ואנחנו לא מצליחות להזכר במשחקים האחרים. אני אשמח אם יש למישהו פה הצעות למשחקים שמתאימים לכיתה ג'. (אני יודעת שקצת העמסתי בפרטים בשביל השאלה הזאת אבל זה לא יכול להזיק נכון?)

לורליי43

New member
תנסי את הקישור הזה

יש כאן הרבה הצעות. ואם תרדי בדף עד למטה תראי משחקים לפי סדר הא' ב' כשלכל אחד יש קישור להסבר המשחק.

העיניין שיש להם לקויות פחות עקרוני

אנחנו פשוט עושות להם את אותן פעילויות כמו שהיו עושים לנו בשיעור חברה כשהיינו בגילם.

מה עם לשחק איתם

משחקי לוחות כמו שכל ילד מקבל לוח עם מספרים ויש מאגר של כרטיסיות עם תרגילים והראשון שמכסה את כל הלוח שלו מנצח אפשרות נוספת היא אולי משחק מלחמה? מה עם משחק זיכרון?להתאחים בין תרגיל לפתרון? מה עם משחק מסלול שכאשר מגיע לסימון עליון להרים כרטיסיה ושם יצטרך לפתור תרגיל/בעיה מילולית אני מציעה 3 אתרים (חפשי בגוגל)- פורום מורים הגדול מת"ל אתר של ריקי עמר

בינגו אפשר להכין לבד במחשב. אפשר

על תרגילים בחשבון, על מילים בנושא מסויים (נגיד ט"ו בשבט) או על כל דבר אחר שהם לומדים (להתייעץ עם המורה) ואפשר סתם בינגו מספרים קלאסי.

למעלה