כחילה

New member
../images/Emo53.gif

חבר'ה אני לא יודע אם לצאת לטיול חנוכה. עם המחיר אני כבר יסתדר, וגם שאר הדברים שעלו לי על זה התבטלו, אבל מהמועצה שלי לא אף אחד לא יוצא חוץ משני טרומפיות שאני לא מכיר ובגלל זה כנראה יצרפו אותנו למודיעין. מה שאומר שהאופציה היחידה היא לצאת עם מועצה אחרת, רק שאני לא יודע עם איזו מועצה. פה מגיע החלק שלכם. נעשה מין ריאליטי כזה שבו אתם תנסו לשכנע אותי למה כדאי לי לצאת עם המועצה שלכם, ואם מישהו יצליח לשכנע אותי (עד מחר בצהריים כי אז נסגרת ההרשמה) לצאת עם המועצה שלו-אז יש מצהב שאני יצא... ואם לא-אז לא

spraizler

New member
תצא, והיתי אומר שאתה מכיר יותר טוב

מכולם איפה יש לך הכי הרבה חברים.. פשוט תבחר מועצה זה לא כזה קשה

spraizler

New member
ושכחתי לומר כי אני נגד סחר בבעלי

חיים לצורכי התעללות..

יבח

New member
הממממ...

מה רע בטרומפים? אה? אה? אנחנו פשוט נחבר את עצמנו למועצה אחרת... לא שווה לוותר על כזה טיול בגלל שלא באים אנשים מהמועצה...

יסמין..

"לא שווה לוותר על כזה טיול בגלל שלא באים אנשים מהמועצה". ואת וויתרת. רעה אחת. כ"כ רציתי לראות אותך ואת דנדוש ולמחוץ אתכן למוות :p

יבח

New member
רררר איתך!!

זה לא בגלל זה!!! אבל זה בכלל לא בטוח רוב הסיכויים שאני אצא.... חוץ מזה...כבר קניתי דברים טעימים אני בונה על לצאת!!

גן רוה!

כדי לראות שכן יש מועצה כזו... אבל אני לא בטוחה שאתה הכי תהנה איתנו... באמת תבדוק עם איזו מועצה אתה הכי רוצה לטייל... :] גמאנחנו נטייל בטח עם מועצה/ות אחרת/ות
העיקר שתבוא מה

כחילה, יש לי הצעה שלא תוכל לסרב לה

(^ זה כמו בפרסומות האלו שתוקעים בכל דף בתפוז ^) תצטרף לטיול חנוכה שאני מארגנת! ההרשמה בעיצומה באים כבר שניים שלמים: נדב ופז. להלן התוכן של הפלאייר: טיול חנוכה 2005- מתפרדסים בכביש הארנבות! בחנוכה הקרוב תוכלו לחוות את האוויר הקסום של החוויה המושבניקית בטיול האולטימטיבי! הטיול יערך בפרדסים שבין כפר-מונאש לחניאל ויכלול תכנים חסרי תקדים: # טיול זריחה וטיול שקיעה מול מרבדי הדשא של דשא יצהר # תצפית ותדריך על מ.ק. 21 # סיור מודרך בבית האריזה של משפחת פופליגר # מטח אבנים על מפעלי מעברות # הא"ש לילה המקורי של טפ"ש 2004 של כפר מונאש + הטקס המרגש ברמפה בכביש הארנבות, 5711 המפורסם # אחה"צ קסום (יותר בשעות בין הערביים, למעשה) בקרחת הנרקיסים שבין התפוזים של קליין לחממות של גולדין # שייט בסירת גומי בנחל אלכסנדר (יש להצטייד לשם כך במסיכות אב"כ) # סיור הסטורי בבית העלמין של כפר-מונאש לינה באבוקדו של משפחת ברייר (כן כן, אותו מטע מפורסם שבו כל השבט + נספחים חוגג את יום העצמאות מדי שנה!!) מזון: אקונומיה עצמאית. נסעד מפירות הפרדסים (אבל מכל פרדס ניקח קצת, שיתקזז- שלא ירגישו) בשר תנים עסיסי שנצוד בעצמינו (רק בזהירות לא לצוד תנים רדיואקטיביים שבמקרה לגמו ממימיו של נחל אלכסנדר) ומהבונזו והמטרנה של מפעלי מעברות מחיר: המחיר הוא על הנסיעה בלבד. סעו בתחבורה ציבורית עד צומת רופין ומשם כבר נדאג לכם. אה כן, ותביאו לי מתנות טיול חנוכה 2005- מתפרדסים בסבבה!

מה?!

מיכל ועדי, הפלאיירים לא הגיעו אליכן?! מוזר הם היו אמורים להגיע אל כל בית במדינת ישראל ככה לפחות כתבתי לגבי מהדואר שתעשה נו באסה.. בטח שאתן מוזמנות! ההרשמה עדיין בעיצומה!

kedeman

New member
את רצינית???

יא בלויה אחת! את לא רצינית שאת לא יוצאת לטיול חנוכה של י"ב!!! לאן התדרדרה המדינה....

מזכיר

מזכיר לי את הימים שאני הייתי יוצא לבד או רק עם מישהו אחד לטיולי תנועה, אל תדאג בדרך כלל יוצא מזה רק טוב :) ואתה מוזמן לטייל גם עם גזר... :)

למעלה