סקיפי

New member
../images/Emo53.gif

אני אנסה להסביר את זה ככה שהרעיון יעבור, אבל מצד שני לא ישמע מגוחך מדי. חשבתי שאפשר אולי לנסות לקבץ את כל הסיפורים ממיתולוגיה מסויימת, לבנות לה עץ ולקשר בין כל שם לסיפור שלו - ככה שבעצם תהיה לנו "מפה" של המיתולוגיה. אבא שלי מרפה את ידי בטענה שהאדם האחרון שניסה לעשות את זה השתצגע קשות, אבל חשבתי שיהיה נחמד לנסות. בלי התחייבות לכלום, בינתיים, רק לאסוף. אה, כן, ואני צריכה אתכם. אני אעלה כאן שם כל כמה זמן, ואני מבקשת שתכניסו את כל הסיפורים שאתם מכירים ומדברים עליו - אפילו באזכור בלבד. גם תמונות יהיה נחמד. אם דעתכם חיובית, אני אתחיל. איך זה נשמע?

hastings

New member
סקיפי

את מכירה את האנציקלופדיה מיתיקה? אני חושב שהיא תוכל לעזור לך רבות בפרויקט הזה. קישור: http://www.pantheon.org

סקיפי

New member
../images/Emo51.gif

אני מכירה את האנציקלופדיה, אבל אני מסתבכת [קשות] עם האנגלית. העצים, בכל מקרה, עזרו לי מאוד - תודה!

סקיפי

New member
אז יאללה, מתחילים.

למרבה המקוריות, אני אתחיל עם זאוס. הקישור מראה את הפילגשים/אהובות/מה שמתחשק לכם, ואת הילדים שלו. שמות זה לא מספיק, אני צריכה גם את הסיפורים. חלק יש לי, אבל אני בטוחה שיש כאלה שלא שמעתי עליהם בכלל. לכן, מי שיש לו חומר - חומר כלשהו שקשור לזאוס, מזכיר את זאוס וכו', בבקשה לשרשר לכאן. אני בטוחה שעם עבודה של כולנו זה עוד יצליח - אז בהצלחה לנו, ויאללה.

Thestral

New member
אפשר להקים את העץ../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

באתר הפורום, אם מישהו עדין בקשר עם נביא זעם 1[אין לי מושג איך קוראים לו היום או אם הוא פה בכלל...] זה יכול להיות פרויקט מרשים. כל הכבוד על היוזמה

למעלה