מ י ז

New member
../images/Emo53.gif

שלום לכולם!! אני חייבת לציין שיש לכם אחלה פורום ובכל פעם שעוברת לי שאלה בראש אני ישר באה ומתייעצת איתכם!
ביקשו ממני להכין ריקוד ליום הזיכרון ליצחק רבין וגם נתנו לי גם כיוון... אבל הבעיה היא שאני לא כל כך מכירה נעימות כאלה (אני לא רוצה שיר עם מילים) אז אני מתייעצת איתכם
אם עולה לכם משהו בראש תגידו.. כל דבר באמת! תודה מראש!

מ י ז

New member
כמובן ששכחתי לצרף את המילים:

כל אחד חי בעולם אחר כל כך גדול השוני. את מה שאתה חושב עמוק אני חושב שטוח. מה שאתה רואה סגור אני רואה פתוח. את מה שאני רואה לבן אתה רואה שחור. כשיורדת עליי החשיכה עליך זורח אור מה שבשבילך חלום לי זו האימה. מה שבשבילי שלום לך זו מלחמה. למקום אליו אני הולך הן גם אתה תגיע למקום אליו אתה הולך כן גם אני אגיע אך בלי ניצוץ האהבה שום דבר לא יטמיע. **ניצוץ האהבה/ אהוד בנאי

SoulDancer

New member
גמני קיבלתי עליי כוריאגרפיה..

כמו בשנה הקודמת...(והשנה גם שירה!!!יופי...) שאלה, למה שיר בלי מילים? המילים מכניסות אפקט חזק מאוד לשירים כאלה.. ככה שהתנועה הכי פשוטה בעולם מקבלת משמעות ממש גדולה..ומרגשת... אני אישית עושה שני ריקודים לפי הרמות, אחד על "שמע ישראל", ואחד על "אני הולך"... יש עוד מלא שירים... רב חובל דמעות של מלאכים שמור על העולם שער הרחמים רקמה אנושית אחת וכו'... אישית, ממליצה לך על שיר עם מילים... אם לא, חפשי דיסק של מוזיקה קלאסית, זה בלי מילים.. בהצלחה!!!

מ י ז

New member
כן אני יודעת שמילים מעבירות הכי טוב

אבל יכול להיות שיקריאו את המילים שכתבתי למעלה בזמן הריקוד... אין שום דבר בלי מילים שאתן מכירות? ותודה בהצלחה גם לך!

גם אני בטקס יום הזכרון לרבין.. כנסי

אנחנו עושות ריקוד על השיר ''שיר לשלום'' נראה לי שקוראים לזה ככה.. תנו לשמש לעלות לבוקר להאיר.... אבל לא בביצוע הרגיל אנחנו עושות עם הגירסא שעדי כהן שרה את זה בכוכב נולד...

prophecy girl

New member
הצעה לשיר-../images/Emo21.gif

אני מציעה לך לעשות על "דו"ח רצח" של שלמה ארצי. מילים חזקות, אם את רוצה יש לי גירסא [שאני קיצרתי שנה שעברה כי עשינו על זה ריקוד] בלי כל הקטע הראשון [שזה מתחיל ישר על הקטע של רבין]. אפשר לעשות על זה ריקוד מדהים- גם קטעים שאפשר להשתמש במילים ולהעצים את המשמעות של התנועה פי מיליון [כמו בקטע שהוא אומר "נרצח"] וגם קטעים יותר מוזיקליים שאפשר ממש לרקוד בחופשיות. מקווה שעזרתי לך ואם את רוצה שאני אשלח לך את השיר המקוצר את מוזמנת לשלוח לי מסר.

מ י ז

New member
אוי תודה!!!!

כן אני ממש רוה אם את יכולה זה יהיה מעולה!!! אבל האינטרנט כל הזמן סוגר לי את החלון של המסרים :( יש מצב שאם את תשלחי לי אני אצליח לענות... אני ממש אשמחחחחח תודה!!

prophecy girl

New member
שלחתי לך מסר...../images/Emo21.gif

=] בע, לא הלכתי היום לבצפר. יש לי כל הזמן בחילה.. ואני לא מקיאה, כי להקיא זה אחד הפחדים שלי עוד מאז שהייתי ילדה קטנה [לא הקאתי מאז גיל 6]. וזה לא עובר =[ והפסדתי היום בוחן ובוק ריפורט... ויש לי חיסורים בשלושה מקצועות.. זאת אומרת שאסור להחסיר יותר כי אז ירדו לי מנות ;[[

גםאנחנו עושים ריקוד

התחלקנו לשתי קבוצות כי אני לא מסוגלת לעבוד עם ילדות שאין להן גם את הבסיס...סורי!!!! אז אנחנו עושות את "האיש ההוא" וקיצרנו אותו קצת, עכשיו הוא 3.5 דקות.. והבנות האחרות עושות את השיר(אני זוכרת את המילים)"היא זועקת אהבוני מלחמה אל נא תלמדוני"...הבנתם אני חושבת!! וסיימנו אותו היום ויצא פשוט מדהים!

SHIRAN00110

New member
"תנו לגדול בשקט " זה השיר

אנחנו עושות עליו ריקוד בביצפר לטקס רבין

גמלי נתנו להכין ריקוד!1 לבד!!../images/Emo12.gif

המורה עוד לא החליטה אם היא רוצה אותי או לא...אז היא אמרה לי להכין קטע ולהראות לה...אז הכנתי קטע על וויוואלדי...ויהיה מה שיהיהה

למעלה