Gpsick

New member
אתה צודק בהחלט

תראה אני מרוצה מריגל אבל הלכתי אליהם בעיניים עצומות אבל תמיד אמרו לי לבדוק עוד אופציות למרות שהם אחלה הם עושים טיפולים פיצוץ אין לי תלונות אבל מצד שני חשבתי אולי לבדוק מותר לי לא? :) דרך אגב קניתי אצלהם לפני שנתיים סופרדיוק חדש 98 ובמבחינת שרות וטיפולים "זה יאמר לזכותם" זה גם קרוב לי לבית וגם הם נותנים אופנוע חלופי אם אתה ותיק שם. אני אקפוץ לשם גם ב ה ז ד מ נ ו ת תודה רבה ואני אמסור להם ד"ש

stilgur LTD

New member
"מטרו" ברח´ תושיה בת"א

דברי עם מנהל המוסך, זיו שמו... תגידי שדוד שלח אותך... דדווווייידדדדד... 100 שקל, סתם.. מטרו ברחוב תושיה, דברי עם זיו

Gpsick

New member
תודה

תודה לדוד אחלה אני אקפוץ לשם ונראה מה אני יכולה לעשות.... באמת תודה

vmax*

New member
אפרופו אותו זיו... ../images/Emo22.gif ../images/Emo59.gif

אני זוכר אותו מהימים ההם עובד במוסך רמזור בי-ם עם אבי סלנט...מי שעוד זוכר המומחה להארלי...היו זמנים...זיו בחור אמין ...(מקסי שנזכר בימים ההם שזיו בדק את האופנוע הראשון שלו GSX400 87 מממ היו ימים)

Gpsick

New member
טיפול לקוואסקי

שאלה לי אתה נראה בחור שמבין עיניין מה כולל טיפול 20.000 אני אכתוב לך מה הוא עבר עד הלום: מסנן שמן, אטם בורג שמן, צלחת מיסבי היגוי, גולים, החלפת צמיג אחורי +קידמי, שיבה. מה הלאה....

Gpsick

New member
../images/Emo61.gif

אני אני אני :))))))) נשתמע בהמשך.... חברתך הנאמנה

Gpsick

New member
היי בובה

הם אחלה כל מה שרק רציתי לדעת קיבלתי תשובה שמחתי לקבל תגובה ממך עברתי על השאלות שלך שם ואת מצחיקה חבל על הזמן וגם ח כ מ ה כמובן! :) נשתמע בהמשך......אחותי

Gpsick

New member
הולכים היום????

הי היום זה היום ....הולכים למפגש בת"א? תגידי לי מה קורה! see yeh

ספייק ®

New member
רלקס האני, דיס איז רני פרום גולני! ../images/Emo66.gif

יד ראשונה זה טוב, גם הקילומטראז´ יחסית לשנת המודל נראה לא רע בכלל, אם כי הייתי מנסה לברר מדוע מראש הוא מוכן לרדת ב-1800 ש"ח מהמחירון לפני הבדיקה בכלל. נסי גם לתהות על קנקנו של המוכר, האם הוא אגרסיבי? האם הוא עבר הרצה מסודרת? (אחד הדברים החשובים ביותר לעתיד ביצועי המנוע!) האם עבר תאונה? פגיעה בשלדה? למה הוא בכלל מוכר? וכו´ וכו´ אם כבר החלטת לקחת אותו לבדיקה (אל תזדרזי, זה יקר מאוד), קחי אותו למוסך קפדני כגון אישימוטו, היה לי ניסיון טוב מאוד עם סטפן שם על שני אופנועים כבר, הביאי את ממצאייך לפורום ונשתדל לעזור לך ככל שניתן. ספייק.

pussycat*

New member
ממה שדיברתי עם הבעלים

הבנתי שהוא מוריד על מכות קטנות, ככה לפחות הוא מגדיר את זה, אחרי שאני אראה אני אחליט אם יש טעם בכלל ללכת לבדיקה (כולי תקווה שמכות קטנות זה לא אומר פחית שימורים מעוכה !!!), והוא מוכר כי הוא עובר לאוטו (ככה הוא טוען). ברור לי שרק אם זה יראה לי אני אקח לבדיקה...ואז אני מודיעה פה לכולם ואף אחד לא יתחמק מזה: אני מכנסת פה את המטבחון, יהיו עוגיות וקפה ואף אחד לא מתחמק !!! הוא אמר לי שזה בצבע כתום (איכס) ולא יצא לי לראות כתומים כאלו, אבל ראיתי מין צהוב, הייתכן שהוא מתכוון לצהוב ?
מה דעתכם על GPZ בשבילי ? אני רוצה למקד את החיפושים שלי לדגם/שניים. ת ו ד ה לכולם.

ofnik

New member
אני מכיר את הכתום-ראיתי אותו פעם

באמת צבע לא משהו-אבל מצד שני -מקורי וייחודי בכל מקרה אל תבהלי ותנסי לראות עוד אופנוע כדי לקבל פרופורציות יש GS כמו לחמניות-ואין סיבה שלא תמצאי מה שאת רוצה אני רציתי צבע שחור-ומצאתי אפילו שניים

ofnik

New member
ולבדוק בכל מקרה! אני קניתי ממשהו

אמין-למעשה הוא מהפורום-ולא אוסיף מילים כדי שלא יסמיק- ובכל זאת מצאו בבדיקה בעיות צפויות מסוג של בלאי טבעי בדיסקים וזה דבר שמתורגם לכסף במכירה- שווה גם לבדוק כדי לדעת מה צריך לתקן אחרי הקנייה כל אופנוע לא חדש יש לו היסטוריה אישית ובעיות משלו-אז צריך לבדוק

GPZiv

New member
GPZ?

טוב בתור רוכב עליו אין לי הרבה מה להגיד באופן אובייקטיבי. אסכים עם האימרה שהוא אכן חזק למתחילים שלא מנוסים ולא ממש שולטים על יצרם כאשר הם עולים על הכביש. אבל ארים את הכפפה ואציע לך ס"ד על GPZ ביום חמישי.

pussycat*

New member
אני חושבת שאוכל לשלוט על יצריי

אני לא ממש מתכוונת להשתולל עם הכלי, תאונה אחת הספיקה לי בחיים, פשוט הוא עם קצת יותר לוק, למעשה אני פוחדת שבתחילה אני אפילו אהיה יותר מידי פחדנית - וזה יותר מפחיד אותי... אוף...החיים הקשים...

GPZiv

New member
יותר מידי פחדנית?

לא שמעתי על דבר כזה. אם כן, זה עובר כשמשחררים קצת קלאצ´. ה- GPZ הוא די כבד ולפעמים קשה להסתדר איתו בנסיעות עירוניות ובפקקים. לכן אם ה"לוק" מושך אותך, לכי לדעתי על GS עם פיירניג מלא. לדעתי הוא די יפה ומרשים יחסית לשאר ה- 500 סמ"ק (טוב חוץ מה- GPZ).

Easy_Rider

New member
אז ככה ... מה לבדוק ואיך ...

קניית אופנוע חדש דומה במקרים רבים ללידה (לא אני אמרתי, אני רק מצטט
) ... ראשית ישנה ההחלטה הגורלית מה לרכוש, הכל בהתאם לשיקולי ניסיון קודם, תקציב, צרכים אישיים, והעדפה אישית. שנית, החיפוש עצמו. ולבסוף, הרכישה ותחילת הלימוד. כל אופנוע לוקחים לבדיקה, גם אם קנית אותו מאחיך (טוב, לא נגזים). אבל השלב הראשון הוא ללכת ולראות כמה שיותר אופנועים מאותו שנתון ומאותו סוג שנבחר. לא כדאי להתפזר על הרבה סוגים ודגמים. ישנו מחירון מוטו, הוא קובע את המחיר ההתחלתי לבדיקה. אופנועים נדירים או מושקעים יקבלו גם יותר, אבל זה נדיר. משם בד"כ מסכמים על מחיר לפני בדיקה, מחיר שממנו יורדים בהתאם לתוצאות הבדיקה. ברגע שהגעת לראות אופנוע, תעמדי רגע מהצד, ותשאלי את עצמך אם את אוהבת את איך שהוא נראה. כל ה- GSים נראים אותו דבר בכללי, אבל כל אחד שונה. מכה פה, שריטה שם, צבע אחר, תבדקי את זה. אם זה נראה לך תעברי לתחקיר - איפה טופל ? האם בזמן ? יש קבלות ורישום מסודר ? (בד"כ לא !) את לא תאמיני כמה מזניחים אופנועים בארץ. איפה רכב ? עבר תאונה/החלקה ? האופנוע עמד ? וכו´ וכו´ ... רק לאחר תחקיר מעמיק על מספר אופנועים תחליטי מי הכי מתאים וקחי לבדיקה. גם הבדיקה עולה כסף ... בהצלחה !

Easy_Rider

New member
יש לך כבר רשיון ?

בכל מקרה, GPZ לא מומלץ בכלל כאופנוע ראשון. GS של סוזוקי, או ER של קאוואסקי, או CB של הונדה. מה התקציב ? קחי בחשבון: מעיל + קסדה - 1500 ש"ח מנעולים - 500 ש"ח כפפות - 200 ש"ח ביטוח - 3400 ש"ח

בדף הקהילה הישן של יואל

היה קישור למסמך מצויין שנכתב על ידי מישהו (לא זוכר למי מגיעה התודה). אולי למישהו יש את הקישור או את הקובץ....
אני זוכר שהוא תורגם מאתר כלשהו באנגלית. זה יכול לעזור לעוד רבים,
מיץ פטל

למעלה