../images/Emo53.gif

אני וחבר שלי כבר שנה וחצי יחד . מתחילת הקשר ראיתי שקשה לו עם כל מה שקשור במין. זאת אומרת, שאפילו את הנשיקה הראשונה שלנו אני יזמתי... אני הקשר הרציני הראשון שלו ואני מבינה שזה יכול להיות בעייתי קצת אבל בכל זאת.... בהתחלה אני הייתי היוזמת והוא זרם איתי...אחרי כמה חודשים הוא הפסיק לגמרי. הוא לא נותן לי לגעת בו והוא לא נוגע בי, חוץ מנשיקות, וגם זה בקושי... ניסיתי לדבר איתו על זה, פעם אחת הוא אמר שהוא רוצה לחכות לחתונה, אבל אני לא יודעת אם זה היה ברצינות או לא... ולפני כמה ימים ניסיתי שוב לדבר איתו והצלחתי להוציא ממנו שהוא מתבייש... מה עושים במצב כזה? (אני רוצה לציין שגם אני לא הכי מנוסה בדברים האלה... אבל בכל זאת , יש לי צרכים, לא?
) מה הייתן עושות במקומי? ואיך לדעתכן\ם אני צריכה להגיב? לתת לו את הזמן או להמשיך לנסות? (אגב, אני בת 21 והוא 24)

pasivit

New member
....

גרמת לי לחשוב (כן, עדיין יש משהו בקופסא הזאת)... החבר שלך הפסיק עם דברים שעשה בעבר (כמו התמזמזויות וכאלה) או שהוא פשוט עצר בגלל שזה הגבול שלו (נשיקות וזהו) ואת רוצה להמשיך אבל הוא עדיין לא מוכן לכך ? אם מדובר במקרה הראשון, את אומרת שאחרי כמה חודשים פתאום הפסיק לזרום איתך ולשתף פעולה, בבום אחד, האם קרה משהו שגרם לו לעשות זאת? איזה מקרה מיוחד? אם את לא יודעת אז אולי כדאי שתשאלי אותו בנושא ותבררי מה גרם לחבר לעצור את כל העולם, כולל אותך... אם מדובר במקרה השני, אני הייתי ממליצה לך לתת לו זמן. כנראה שבגלל שאת הקשר הרציני הראשון שלו, והוא לא יודע איך לקבל את זה. את טוענת שיש לך צרכים, ומה את חושבת - שלחבר שלך אין צרכים?? יש ועוד איך יש,וכן, הוא צריך לכבד את הצרכים שלך, אבל את צריכה לכבד גם את הצרכים שלו. וכאן נמתח קו מאוד מאוד עדין שאני לא רוצה להיכנס אליו כי זה הקו שנמתח בין שניכם, ואתם צריכים למצוא ביניכם את עמק השווה. את אומרת שניסית להגיד לו בצורה פשוטה שאת רוצה קצת יותר ... ביחסים שלכם - האם ציינת בדיוק מה את צריכה? יכול להיות שמגע פשוט כמו ליטוף או חיבוק יפתור את העניין? יכול להיות שהוא לא מסוגל כרגע לתת בדיוק את מה שביקשת אבל יש משהו אחר שהוא כן יכול לתת וזה יספק אותך? תנסי לקיים עם החבר שיחה רצינית בנושא ולא רק כדרך אגב. אם את לא מצליחה להגיע איתו להסכמה בנושא, כדאי אולי שתנסו יעוץ מסוג כלשהו. בהצלחה

הממ...

אם אתם כבר שנה וחצי ביחד, אז את כבר בטח "טיפה" מכירה אותו ויש לך תקשורת איתו. למה בעצם לא לדבר איתו על זה בפתיחות, להגיד את מה שאמרת כאן מתוך רצון לפתוח את הדברים ולהיות במצב הזה ביחד. אם תגשי אליו בגישה מקבלת ואוהבת, סביר שהוא ייפתח יותר, ואם תאפשרי לו באמת לומר את אשר על ליבו, תוכלו ביחד לעזור לו ולך להגיע לאן שאתם רוצים. יכול להיות גם שתגלו שהציפיות שלכם בנושא הזה לא תואמות. אבל יותר סביר שתגלו מחסומים שתוכלו ביחד לרפא

../images/Emo4.gif

ניסיתי לדבר איתו כמה פעמים והוא לא משתף פעולה.... הסברתי לו שאני אוהבת אותו יותר מכל דבר אחר ... הוא אמר שהוא מתבייש, הבהרתי לו שאין לו בכלל במה להתבייש, חיבקתי אותו, נישקתי אותו , שום דבר לא עזר... אמרתי לו שאני אוהבת אותו בלי קשר לכל זה.... אם הייתי יודעת שזה רק מבושה אז עוד איכשהו הייתי מבינה אותו כי גם אני הייתי ככה בקשר הראשון שלי... אוףף אני מקווה שזה רק בגלל שהוא מתבייש ולא בגלל דברים אחרים... אפילו שאלתי אותו אם הוא לא נמשך אליי או אם הוא מפחד ממני... אני כבר לא יודעת מה לחשוב... תודה לכן על העצות... נראה כבר מה יהיה....

ToryMaster

New member
היי

לפעמים הם פשוט מרגישים שזה לא נכון לעשות את זה בתזמון הנוכחי, אני בהחלט יכולה להבין את הרצון לחכות עד למיסוד של הקשר.

אני חושבת שחשוב שתדברו על זה

תתפסי אותו ברגע כזה ששניכם נינוחים ונסי לדבר על זה איתו בפתיחות, תגידי לו שאחרי שנה וחצי אפשר לאט לאט להתקדם הלאה ושזה אולי נראה מפחיד ומרתיע אבל עוברים את זה. הוא מחכה עד לחתונה בקטע של סקס- תמוה מאוד בעיני ובהחלט לא רגיל.

ניסיתי ואני אנסה שוב

לצערי יוצא לנו להיפגש רק בסופ"ש א אני מקווה שאני אצליח להעלות את הנושא. תודה לכן

למעלה