גלית.א.

New member
../images/Emo53.gif

היי... יש לי שאלה קטנה: אמא שלי חולמת חלומות שאח"כ מתגשמים ורציתי לדעת אם גם אני אחלום חלומות כאלה. בתודה מראש גלית. נ.ב:אני מאוד מקווה שתענו לי

גלית.א.

New member
תגידו...אתם אף פעם לא עונים לחדשים?

.גם אם אתם עונים לי אתם לא עניתם ואני חדשה פה...

אין כאן חדשים ולא חדשים

כולם מגיעים לכאן באופן חד פעמי כדי שיפתרו להם חלום, חלקם חוזרים כמה פעמים בנוגע לכמה חלומות. אין כאן קבועים וחדשים. הפותרים עונים לפי יכולתם והבנתם, ולפי הזמן שברשותם, איננו מחוייבים לענות לכולם . אנחנו עושים כמיטב יכולתנו. עקבתי אחר הודעותייך, וכבר מההתחלה, כשלא ענו לך השארת הודעות כמו "למה אתם לא עונים לי?" וכד´, כאילו אנחנו בכוונה מתעלמים ממך, במקום פשוט לבקש בצורה מנומסת שנתייחס לחלום שלך במידה ונעלם מעינינו בפעם הראשונה. גם פנייה לפותר מסויים בשמו יכולה לדרבן אותו לשים לב להודעה. למרות שאני לא אוהבת שבאים בגישה כזאת שמאשימה אותנו בחוסר התייחסות או באפליה, עברתי שוב ושוב על החלומות שלך ולא הצלחתי לגבש פתרון, לכן לא עניתי. אני מקווה שיגיע בקרוב פותר שיצליח להביא פתרון לשביעות רצונך.

למאוכזבת היקרה......

ברוכה הבאה!!! בדרך כלל, יכולות כאלה הם תורשתיות אך לא תמיד..... תני לזמן לעשות את שלו ואז תדעי. בכל מקרה, כשתחלמי ויתגשם או שלא ספרי לנו על החלום. חלומות פז, רואה בכוכבים.

גלית.א.

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני באמת מקווה שזה תורשתי אבל אמא שלי אמרה לי שהיא התחילה לחלום כבר מגיל יחסית צעיר...אז אני כבר לא יודעת מה לחשוב למרות שאני מקווה שזה יהיה תורשתי... ביי...גלית נ.ב:אני כבר לא כל כך מאוכזבת...

למעלה