../images/Emo53.gif
שלום לכולם
אני קוראת סמויה של הפורום כבר די הרבה זמן ובגלל שעכשיו יש לי מה להגיד החלטתי להצטרף...
אז ככה: החבר שלי גר בדירה שכורה עם שותפים, ולרוב אני ישנה אצלו (כי לישון שנינו במעונות סטודנטים זה איכס), ככה ש... אני כבר מדברת בשם שנינו
הבעייה היא שותפה מסוימת שלו: היא עושה רעש מטורף (טריקת דלתות, צרחות באמצע הפרוזדור ומוזיקה [ועוד ממש מוזיקה מעצבנת!] בפול ווליום, וכל זה מ-11 בלילה עד 2-3 בלילה.. אני בכלל לא מצליחה להירדם שם עם כל הבלגן הזה, והוא ישן בקושי ועוד אמור לקום לעבודה כל יום ב-5 וחצי בבוקר. ביקשנו ממנה, תלינו פתקים נחמדים שמבקשים קצת שקט, היינו הכי הכי חמודים שאפשר, וכלום. היא חצי יום משתדלת ואחר כך ממשיכה עם ההרעשה המטרידה שלה. ועוד מעזה להתלונן בפני בעל הבית שאני ישנה אצלו. (כשהיא, כל יום מביאה מישו חדש לשם). בקיצור, החבר התלונן בפני בעל הבית ואמר שזה בלתי נסבל, ועד שהוא לא איים שלא ישלם את השכירות אם לא יהיה שקט, בעל הבית די זלזל בבעייה. מהרגע שהופיע האיום הזה, הוא התחיל להתפתל, להציע לו לפנות למשטרה ולהתלונן ועוד כהנה וכהנה. עכשיו השאלה- מה לעזאזל לעשות?? לדבר עם הבחורה- אולי יעזור, אולי לא, סביר להניח שלא. בעל הבית לא עוזר במיוחד והחבר טוען שבמשטרה יצחקו לו בפרצוף. בבקשה, תעזרו.. וסליחה על המגילה וכל זה ולילה טוב כמובן 
שלום לכולם