|*
*|

סיונתו

New member
|*../images/Emo53.gif*|

נראה לי שזה המקום הכי טוב לשאול...אז ככה... יש לי פטור מספורט...אז אני צריכה לעשות מבחן עיוני במקום עבודה... בטוח יש פה עוד כמה כאלה... או מישהו שהיה לו פטור... אז אממ... למישהו יש מושג או סיכומים או אתר או משו של החומר המסריח הזה
(אני לא מבינה...היה להם קשה פשוט לתת לי עבודה
)
תודה מראש............ המבחן ב-4.3.05...יום שישי עוד שבוע

Dizen

New member
דברי עם נעמי או דפנה

היא תתן לך קלסר עם החומר שאת צריכה
ככה זה היה עם חברה שלי שהיה לה פטור מריצה...

סיונתו

New member
ניסיתי

נתנו לנו כזה חוברת עם מאמרים...ואני לא מבינה כלום....זה פלצני כזה
ומלא עמודים

o m e r g

New member
לי היה פטור

לא עשיתי בגרות בספורט בכלל,פשוט הבאתי אישור רפואי וזהו.... לא היה לי שום עבודה במקום,גם לי אמרו שאולי יהיה לי,אבל לא היה לי עומר

סיונתו

New member
טוב

לי היתה אמורה להיות עבודה ובמקום זה עושים לי רק מבחן...שבוע הבא... מאיפה יש לך את החומר למבחן הזה?

Dawson girl

New member
תצטרפי למועדון ../images/Emo4.gif

ממה שהבנתי נפלו השרתים של האייסיקיו, ולכולם נמחקו הרשימות.. מעצבן ברמות

Dawson girl

New member
יו!

אני היחידה פה שאשכרה צריכה לעשות תרגיל תנועה?
אני עושה עם צמיג, פור קריינג אאוט לאוד. של אוטו!!!!

Dawson girl

New member
שלי ב-28.3

ושיר זה אחד הדברים הקלים בזה! תקחי שיר קצבי כזה, רוק או פאנק, ואת מסודרת. לא צריך מילים או משו כזה, רק רעש של תופים וגיטרה

המרחפת

New member
לי היה בלי שיר

ממילא לא הייתי מסוגלת לתאם בין השיר לתרגיל תנועה, אז בגלל שאני לא שומעת, ויתרו לי על זה...

סיונתו

New member
הלוואי שהיתי יכולה

חוץ מעם ריצות אין לי בעיה.... תאמינו לי שעדיף לרוץ ולגמור עם זה מאשר לעשות את המבחן המעפן הזה (להתחשב בעובדה שהוא ביום שישי וביום ראשון אחריו יש לי מבחן בביולוגיה....) וואי צריך לעשות סימן של |ביולוגיה| חיחי

Dawson girl

New member
תאמיני לי, עדיף מבחן

כ-ל המושבים באולם ספורט מלאים באנשים שבאו לראות את הבגרויות שלנו. מצלמים כל תרגיל, ואם את מפשלת/מתגלגלת לצד/דופקת קבץ' מהסרטים- כווווווווווולם רואים!! ואני עוד עושה עם פאקינג צמיג (למה הקשבתי למורה, למה?!)... סתם, היא אמרה לי שאני יכולה לבחור לעשות את זה בפרטיות
אבל שתביני את הקטע.. זה די מגוחך כל התרגיל הזה

סיונתו

New member
אצלנו זה לא ככה

אצלנו לא מראים את זה מול כולם (יש לנו מגמת מחול...הם מראות מול כולם...איזה מזל...) אצלנו לבגרות זה רק ריצה בטן ותלית און...

למעלה