freak or pink

New member
../images/Emo53.gif

מישהו פה לומד בתלמה ילין? או בעירוני א' במגמת מחול? (בתל-אביב) בכל מקרה.......רצית להתייעץ אתכם...: אני בכיתה ח'.... (הבית ספר שלי הוא מכיתה א' עד ט') ומאות הייתי רוצה לעבור לתיכון עם מגמת מחול טובה ... אני יודעת שאין לי סיכוי להתקבל לתלמה ילין כי לא למדתי מספיק קלאסי...וכבר מאוחר מדי.. אי אפשר להשלים בחצי שנה את הכל... אז מישהו יודע משהו על המגמת מחול של עירוני א'? היא טובה? וקשה להתקבל אליה? (אוף.....הייתי צריכה ללמוד קלאסי מגיל צעיר יותרררר....
מבאס....) תודה מראשש..

livlovit 4dance

New member
אוקיי אז ככה

אין לי מושג בקשר לשני ביתי הספר חוץ מזה שתלמה ילין הוא מהטובים בארץ ללימודי אומנויות -ועוד דבר נורא חשוב הוא שזה בכלל לא בטוח שלא יקבלו אותך , תמיד אפשר לנסות אני ממצליצה לך החום לנסות כי זה לא משנה כמה זמן את רוקדת קלאסי יש כאלה שלומדים 15 שנה קלאסי וטובים ויש כאלה שאחריי שלוש שנים קלאסי מגיעים לאותה רמה אז אל תחשבי על הצד השלילי ועוד משהו אני יודעת כמה זה מבאס שלא למדת קלאסי מגיל חמש זה בדיוק מה שקרה לי - התחלתי ללמוד קלאסי בגיל 14 מאוחר מאוד מאוחר אבל אני מסתכל עם חצי הכוס המלאה ועושה כל מה שצריך כדי להגיע לרמה גבוהה וכמה שיותר מהר מתרגלת בבית וכדומה ----אם תאמיני הכול אפשרי אני בחום ממליצה לך לנסות קודם בתלמה ילין ורק אם לא יקבלו אותך לעירוני א כי אני יודעת שבתלמה ילין המגמה יותר טובה ומשהו אחרון אם את רוצה ומאמינה את תצליחי להשלים תוך חצי שנה כל מה שאת צריכה !!!!!!!!!! צריך רצון!!!!ואמונה !!!! בהצלחה!!

ליזיגי

New member
אוקה, אז ככה

אני אישית ניסיתי להתקבל לתלמה ילין... גם אני רוקדת קלאסי רק מכיתה ז' <עכשיו אני בט'... זאת השנה השלישית שלי>, וניסיתי כמה שיותר להדביק את הפער.. אני מתאמצת בשיעורים כמה שאני יכולה, לא מפספסת שיעורים, מתאמנת בבית כמו שאמרו פה.. ובאמת אני ממש משתדלת.. אז שנה שעברה נכנס לי ג'וק למוח והלכתי להבחן לתלמה ילין. ידעתי שאני לא אתקבל, הדרישות ממש ממש גבוהות... המגמה- מעולה, אין מה לדבר. המורה שלי בוגרת תלמה ילין, ורואים שהיא רקדנית מדהימה. היא זכתה מקום ראשון בתחרות קלאסי, כשהיא הייתה בת 17.. היא נבחרה לייצג את הבצפר שלה- תלמה ילין. אני לא התקבלתי לתלמה ילין, וגם שאר החברות שלי לא.. בקשר לעירוני א'- חברה שלי שלא התקבלה לתלמה ילין, הלכה לעירוני א', והתקבלה.. אבל היא לא לומדת שם מסיבות שלה.. לדעתי תלכי להבחן, הרי אין לך מה להפסיד... חוץ מהכסף שעולה להבחן :) תראי מה הפונטנציאל שלך, וגם אם לא תתקבלי.. הפסד שלהם!

freak or pink

New member
חחח....תודה

הבעיה היא שם אני רוצה להיבחן מה שאני צריכה לעשות זה להפסיק לרקוד בלהקה שהצטרפתי אליה השנה ולהשקיע את כל הזמן שלי בללמוד קלאסי ומודרני (אצל תלמה ג'אז וגם ריקודי עמים לא נחשבים.........חוצפנים!) ולנסות להשלים את הפער....ומאוד חבל לי לא להיות בלהקה כי אני מאוד מאוד מאוד אוהבת להופיע! אך..........החיים קשים

ליזיגי

New member
חחח אין על מה! ../images/Emo9.gif

למה להפסיק לרקוד בלהקה?.. בשביל להשלים את הפער?.. תראי, זה מה שאני עשיתי בערך חודש לפני שהלכתי להבחן.. אני בשיעור בלט של הילדות הקצת יותר מתקדמות מהגיל שלי.. כלומר יש כמה בנות בכיתה ט' שהן בבלט רמה מתחתי, ואני יחד עם עוד כמה בנות בכיתה ט' ובכיתה י'.. קצת מעליהן, אבל לא הרבה יותר חח
קיצר, יש גם את הגדולות שזה כיתה י', יא', יב'.. אז בחודש לפני הבחינה נשארתי גם לשיעורים שלהן.. ואז מיד אחרי השיעורים שלהן רצתי מהר לשיעור ג'אז שלי.. אז את לא צריכה לוותר על משהו שאת אוהבת בשביל זה.. את יכולה לקחת עוד שיעור קלאסי, להתאמן בבית, גם על גמישות... וצ'יק צ'ק להשלים את החסר.. אבל אל תוותרי על משהו שאת אוהבת.. תלמה לא שווה את זה!

למעלה