3
1 12111 מיכל New member 31/8/04 #1 ../images/Emo53.gif מישהו יכול בבקשה להביא תמונהגדולה של קיילי אני צריכה רק של הפרצוף שלה
N Nadav נדב New member 31/8/04 #11 תמונה 3 היא לא מהפרסומת של קיילי לקוקה קולה/פפסי? אני מת על הפרסומת הזאת!!!!
N Nadav נדב New member 5/9/04 #16 יש לה חיוך כזה מתוק שם!!! ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif אין....היא כזאת חמודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מוווווושלמת.
יש לה חיוך כזה מתוק שם!!! ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif אין....היא כזאת חמודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מוווווושלמת.
N Nadav נדב New member 31/8/04 #2 בבקשה, אחת שאני אוהב...../images/Emo13.gif ד"א... בגלריית תמונות של הפורום יש מלא תמונות קיילי....את יכולה להכנס ולבחור אחת שתמצא חן בעינייך....
בבקשה, אחת שאני אוהב...../images/Emo13.gif ד"א... בגלריית תמונות של הפורום יש מלא תמונות קיילי....את יכולה להכנס ולבחור אחת שתמצא חן בעינייך....
N Nadav נדב New member 31/8/04 #4 אוקיי....עד כאן!!! התאפקתי...באמת שהתאפקתי - אבל - מה לעזאזל נדפק בך?!?!?! את לא יכולה לכתוב שטויות, להציף ולעצבן!!! יחסמו אותך מן הפורום, וזה יהיה נ-פ-ל-א!!!!
אוקיי....עד כאן!!! התאפקתי...באמת שהתאפקתי - אבל - מה לעזאזל נדפק בך?!?!?! את לא יכולה לכתוב שטויות, להציף ולעצבן!!! יחסמו אותך מן הפורום, וזה יהיה נ-פ-ל-א!!!!