../images/Emo53.gif

שמתי את התוכי בכיור, פתחתי את הברז והוא עדיין מסריח
ונראה כמו תרנגול מרוט שניצל מהשואה ואלוהים מסריחחחחחחחחח
איך להחזיר אותו למראה היפה הקודם ולהפתר מהריח

174M4R

New member
למה החלפת ניק?!?!?!?!?!

בדרך כלל כשאני "מקלח" את סנופ אז הוא לפני המקלחת קצת מסריח ואחרי המקלחת כשהוא עוד רטוב הואו עדיין מסריח אבל כשהוא מתיבש הוא לא מסריח בכלל! ובקשר למראה... תנסי לסרק אותו ולשים לו קרם.... מה את חושבת?? כשהמים יתיבשו הנוצות יחזור לכרגיל!

174M4R

New member
../images/Emo46.gif זה היה בצחוק.. =\

זה היה בצחוק... זה תוכי אחותי.... תניחי לו שיתיבש לבד.... =\

דווקא סירקנו אותו ושמנו קרם לחות

והוא נראה מזה יפה ובכלל לא מסריח.. הבעיה היא שהוא לא זז:\ מה עושים
שתוכי הקטן והיפה שלי נראה לי בהלם קרב..:\

אני חושבת שהוא יתייבש לבד...

ככה שלג מתייבש.ותמיד הוא נראה אחרי מקלחת כאילו הוא מרוט..חכי קצת אני בטוחה שהוא יתיבש לבד..

174M4R

New member
בדיוק...

זה תוכי... את לא צריכה לשים לו כרמים וליבש אותו.. הוא מתיבש לבד.. אני זוכר ששמת תמונה של שלג כאן פעם.. אין לי כוח לחפש.. את יכול לשים שוב?

תגידי את צוחקת נכון?!

כי זה באמת נשמע כאילו את עושה מאיתנו צחוק!!! אולי תגידי שנתת לו רעל עכברים??? ותשאלי למה הוא לא נושם? נו באמת!!!!

סורי אבל נידמה לי שפשוט

התוכי לא אני לא יכולה להגיד את זה.למה רחצת אותו?לתוכים קטנים כאלה אסור זרם,דיייי זה סיוט,עם התוכי הזה מת נישבעת אני לא חוזרת,למה להיתעלל.

174M4R

New member
יאאא

מה את רוצה? עזבי אותה!! היא לא ידעה שאסור! ואני בטוח שאם הוא לא מת מאתמול עד עכשיו הוא לא ימות... אבל |הגדש| אסור לשים לתוכים חומרים כאלה כמו קרם!! זה יהרוג אותם!

eliranking1

New member
../images/Emo46.gif בונא אתם כאלה קשי קליטה ?!

אתם לא רואים שהיא מסטלבת עליכם ?! איתמ ממך הייתי מצפה לקצת יותר קליטה... מי ישים קרם לחות לתוכי רואי תעשה טובה ותבעט הודעות כאלה מפה גם ככה יורד לפורום הרמה מיום ליום !!!

174M4R

New member
אהם... do i know u?!

"איתמ ממך הייתי מצפה לקצת יותר קליטה" איך אתה יודע? אתה מכיר אותי?! או שאתה עוקב אחריי?!?! מאיפה לי לדעת שזה היה בצחוק?! אני לא יודע למה עוד הילדה הזאת מסוגלת לעשות...

כן בטח..../images/Emo13.gif

הנה-
זה כמו שלב אמצע בין שהוא נראה מרוט ובין השלב שהוא יבש לחלוטין..

למעלה