The only Shpitz

New member
../images/Emo53.gif

היי כולם! חברה שלי אמרה לי שהיא ראתה מזמן קליפ שרורי הופיעה בו. יכול להיות שהיא טועה, בגלל זה רציתי לוודא כאן אם זה נכון אם זה נכון, אז איזה קליפ זה? תודה מראש!

morini77

New member
ראיתי את זה וקראים לזה...

she's gonna break soon של less than jake. זה חביב ביותר... היא כאילו משחקת שם את הילדה הרעה... לא כ"כ מתאים לה אבל וואט דה הק...

I LOVE JESS

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo104.gifחזרתי!!!../images/Emo104.gif../images/Emo32.gif

שלום לכולם!!! למי שלא יודע/שכח, אני הייתי שבועיים בסאמר סקול באנגליה והיה ממש כיף אבל אין כמו הבית וכמובן שהתגעגתי לבנות גילמור ולפורום!!! אז אני שמחה מאוד שחזרתי
ואל תדאגו, ראיתי את כל הפרקים שפספסתי!

gilmorefreak

New member
ברוכה השווה/השבה../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

ייייאאא כמה נחמד לך..מוזמנת לספר חוויות..

tOmMy GiRl 1

New member
מגניב, אהבתי, בחעה השבה!!!

איך היה? איה היית? באיזה חברה נסעת? יאאא איזה כיף לך הייתי בזב שנה שעברה והיה כ"כ כיף!!! ספרי חוויות!!!

I LOVE JESS

New member
חוויות...

היה ממש כיף...הייתי בקמברידג'...חברת דיזנהויז אמממ...נסעתי עם חברה שלי ולקחו אותנו לכל מיני מקומות ברחבי אנגליה הגדולה... גיליתי שבאנגליה יש יותר סינים ואיטלקים מאשר בריטים...ואני רצינית הם נמצאים בכל מקום!!! גיליתי גם שהבריטים המעטים שיש שם הם אנשים מאוד נחמדים...היה לנו יום אחד מן חפש את המטמון כזה...שנתנו לנו דף עם שאלות על אנגליה והיינו צריכים ללכת לכל מיני מקומות כדי לברר את התשובות...ולכל מקום שהלכנו הבריטים שם היו ממש נחמדים ושמחו לעזור לנו. והחוויה הכי מהנה ומצחיקה שהייתה לי הייתה יומיים לפני העזיבה...המדריכה האיטלקייה(של סאמר סקול מאיטליה) התפרצה בארוחת צהריים והתחילו לצעוק על הטבחים ואמרה להם שהאוכל הזה הוא חרא והיא צעקה בקולי קולות בזמן שכל האיטלקים(והיו הרבה מהם) מחאו לה כפיים ועודדו אותה...אחרי זה גם המדריכה שלנו החליטה לפעול והלכה גם היא לצעוק על הטבחים...בקיצור היה חוויה משעשעת ביותר! למחרת לא רצו להכניס אותנו לשם בגלל הבלאגן שבכלל המדריכות עשו ולא אנחנו אז פשוט נתנו לנו 4 פאונד ושלחו אותנו לקנות מה שבא לנו... אני לא זוכרת כרגע עוד חוויות מעניינות אבל באמת היה כיף...חוץ מזה...שבועיים בלי הורים! איך זה לא יהיה כיף?! בקיצור...אני ממליצה לכולכם ללכת כי זה באמת כיף וגם לומדים אנגלית אבל זה לא שמעמם כמו בביצפר וזה ממש לא הרבה...חוץ מזה שמכירים הרבה אנשים חדשים מארצות שונות! זה רק אני או שבלי לשים לב עשיתי פרסומת סמויה לסאמר סקול...?!

tOmMy GiRl 1

New member
יאאאא היית בדיוק באותו מקום עם אותה

חברה לפני שנה, והיה כ"כ כיף!!! הייתי גם בקיימבריידג', עשו לכם את הפאנטינג בנהר? מי הייתה המדריכה שלך? יאאא איזה נוסטלגייה, הביה"ס מזה קטן נכון? אי אפשר לזוז שם! גם לכם עשו את חפש את המטמון? זה כ"כ מצחיק לנו היה ממש משעמם אז ברחנו לעיר ועשינו קניות, היית בפארק הגדול נכון? הית בבריכה? עם המגלשות? החולה והירוקה! מה עוד? עשיתם הרבה קניות? באיזה קומה הייתם בבית? (זה הבית שממש קרוב לעיר?) יאאאאאאאאאא איזה מגניב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה