יובל 8 1

New member
../images/Emo53.gif

טוב יש לי ממש בעיה... ביום שלישי (עוד יומיים) יש ביבנה יום תנועות הנוער. הקומונרים שלנו לא נמצאים השבוע ובגלל איזה פשלה של כולם יצא מצב ששום דבר עדיין לא מוכן והפילו את ההתארגנות עלי ועל יריב. ישבנו היום והעלנו רעיונות חשבנו (איך לא) על אוהל שאנטי כזה עם צ'אי וכדורי שוקולד ואיזה מעגל קפואירה או משהו בסגנון ואנחנו ננסה לארגן משהו בכל אופן אני אשמח אם תציעו עוד כל מיני רעיונות... זה ממש יעזור לנו...

shookit

New member
אוקי זה בעיקר לבנות אבל זה שווה

או להכין צמידים מעיסת נייר שזה שוס! זה זול וזה אדיר ולוקח לזה שבוע שבועיים להתייבש. אבל זה אדיר. ואתם צריכים פשוט המון המון המון המון נייר ודבק. או מה שהיה בפסטיבל יצירה לקחת חלוקי נחל ולהדביק עליהם מפיות ולצבוע ועיניינים בלה בלה... או משהו שוס שזה אדיר ביותר, כי יהיה חם ומאגניב. להכין לימונדה בכמויות! עם שלטים ועיניינים, המון המון לימונדה זה מממש שוס. ואם יגמרו לכם הכוסות אז תמזגו לתוך שקיות אוכל קטנות כאלה.. ותקשרו ואז ישתו את זה כמו שוקו בשקית וזה שוסססס ויבואו מלא ילדים לשתות בחינם. ומה שישאר לכם לעשות זה רק הרבה מאד שלטים וזהו...

יובל 8 1

New member
קצת ארוך...

לפני איזה שבועיים שלוש הקומונרים העלו את העניין של יום תנועות הנוער והודיעו מראש שהם לא יהיו פה ושנצטרך להתארגן על זה לבד. סבבה לפני שבוע אני מתקשרת לגיא ושואלת אותו מה בקשר ליום תנועות הנוער ואם מישהו לקח אחריות? והוא אמר משהו בסגנון של "דנה מטפלת בזה" אז חשבתי לעצמי שדנה מטפלת בזה...(פשלה א) בקיצר ביום שבת אני מקבלת טלפון מגיא ששואל אותי מה עם יום תנועות הנוער... יו אין לך מושג באיזה עצבים הייתי. שאלתי אותו למה הוא לא אמר שצריך מתנדב כשהתקשרתי אליו ולמה הם לא העלו את זה בשיחת קן? והוא אמר שיעל השחורה הזאת אמרה לו שאני ויריב אחראים על זה (פשלה ב' יעל לא הבינה נכון כמה דברים שאמרנו לה והגיעה למסקנה המוטעת) בקיצור מה שקרה זה שאני ויריב לקחנו את זה על עצמנו כשיש לנו כבר רק יומיים...

יובל 8 1

New member
וחוץ מזה

יש עוד כמה בעיות. יואל לא נמצא פה עד יום שלישי בצהריים ואם נצטרך ציוד זה קצת בעייתי אוווווווווווווווף זה כל כך מעצבן!!!!!!!!!!!!!

music freakit

New member
איפה ומתי?

איפה זה יהיה? מתי? אתם תצטרכו אנשים מהקן? כי תצטרכו להגיד כבר מעכשיו,תגידי באיזה שעה זה ואני אראה אם אני אוכל לעזור...

יובל 8 1

New member
מחר בפייס

משעה 9 בבוקר אבל צריך להיות שם ב8 כדי להתחיל לארגן דברים.

אפשר לבוא ולעזור?

היות ואין לי חיים עכשיו ואפילו שאני מאשדוד אפשר לבוא גם? אני אגרור איתי גם את עידו ומיטל

yedo

New member
אני ההיתי שמח...

אבל יש לי בגרות בפיזיקה... בגרות אחרונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anabulbul

New member
חחחחחחחחחח כריס?!

כריס.. למה לעזאזל קוראים לך יובל 18?! חחחחחחחחחחחחח ונו תביאי אותה באיזה מוצ =)

למעלה