הנה מילות השירים :
"הדלקת כוכב" - מילים: מאיה בוסקילה ואדם לחן: ארקדי דוכין את הדרך שעשיתי עד היום לבדי סמטאות חשוכות נמסות בדממה והשקט שהיה לפעמים עולמי מתעורר לקולות לחישה. כי כל המילים שממך מגיעות ידליקו בי אש שאי אפשר לכבות. (פזמון

הדלקת כוכב , לפזר את הקור פתחת בי אושר , שלנצח אזכור הדלקת כוכב , להיות לי לאור להראות את הדרך , אליך לחזור . בכל הדפים הריקים שהשארתי כתבת מילים חדשות נשיקות שפיזרת אספתי אליי כמו אויר להכניס לריאות. כי כל המילים שממך מגיעות ידליקו בי אש שאי אפשר לכבות. (פזמון

הדלקת כוכב , לפזר את הקור פתחת בי אושר , שלנצח אזכור הדלקת כוכב , להיות לי לאור להראות את הדרך , אליך לחזור . (קטע מוזיקלי) (פזמון 2X

הדלקת כוכב , לפזר את הקור פתחת בי אושר , שלנצח אזכור הדלקת כוכב , להיות לי לאור להראות את הדרך , אליך לחזור .
"איתך" - מילים ולחן: מאיה בוסקילה (פזמון

איתך, הלב לא שואל שאלות איתך , לא מחפשת תשובות איתך , הלב לא אמר אי מדוע איתך , כי זה פשוט איתך אולי תבין אולי תדע / אני בעצם, עוד ילדה הרגשות שלי רכים אליך / אתה רואה אותי קטנה אני רואה אותך גדול / בתוך סופה של אהבה מסתתרת בנחישות / בין הטוב ובין הרע הלחיים בוערות / הלב לא רגוע השפתיים בוהקות / והקצב נושן במנגינה רכה , מסתתר הגעגוע כל שעה ארוכה , רוצה אותך... (פזמון

איתך, הלב לא שואל שאלות איתך , לא מחפשת תשובות איתך , הלב לא אמר אי מדוע איתך , כי זה פשוט איתך אולי תבין אולי תדע / אני בעצם, עוד ילדה הרגשות שלי רכים אליך / אתה רואה אותי קטנה אני רואה אותך גדול / בתוך סופה של אהבה מסתתרת בנחישות / בין הטוב ובין הרע הלחיים בוערות / הלב לא רגוע השפתיים בוהקות / והקצב נושן במנגינה רכה , מסתתר הגעגוע כל שעה ארוכה , רוצה אותך... (פזמון 2X

איתך, הלב לא שואל שאלות איתך , לא מחפשת תשובות איתך , הלב לא אמר אי מדוע איתך , כי זה פשוט איתך (קטע מוזיקלי) (פזמון 2X

איתך, הלב לא שואל שאלות איתך , לא מחפשת תשובות איתך , הלב לא אמר אי מדוע איתך , כי זה פשוט איתך...
"נשמה שלי" - מילים ולחן: מאיה בוסקילה (פזמון

נה , נה , נה , נשמה שלי בוא , בוא , בוא , בוא תהיה איתי אל , אל , אל , אל תגיד לי לא כי אני שלך לא שלו החיים שחלפו לי כמו סרט סרט רע שכתבו לי במיוחד תביט זו אני ולא אחרת שהופעת בי משהו נולד שלא תבין לא נכון זה אתה הראשון זה אתר ולא אחר במקומך (פזמון 2X

נה , נה , נה , נשמה שלי בוא , בוא , בוא , בוא תהיה איתי אל , אל , אל , אל תגיד לי לא כי אני שלך לא שלו שיקרתי שאמרתי אוהבת זה הרבה יותר מסתם אהבה. בעתיד שלי מתכרבלת חושבת איך זה להיות רק איתך אם אמרת מספיק , זה צריך להספיק מסתבר זה כואב , כי אתה... (פזמון 2X

נה , נה , נה , נשמה שלי בוא , בוא , בוא , בוא תהיה איתי אל , אל , אל , אל תגיד לי לא כי אני שלך לא שלו (קטע מוזיקלי) (פזמון 2X

נה , נה , נה , נשמה שלי בוא , בוא , בוא , בוא תהיה איתי אל , אל , אל , אל תגיד לי לא כי אני שלך לא שלו