וונקי

New member
../images/Emo53.gif

אני לא יודעת בדיוק יודעת איך לנסח את זה אבל יש לי הרגשה מוזרה שאמא של חבר מנסה לעשות ביני לבין החבר של הפרדת כוחות ואני חושבת ככה כי כול פעם שאחנו רוצים לצאת, היא מוצאת איזה שהוא תירוץ בשביל שהוא לא יצא וכול מיני כאלה. אני בקושי ראתי אותו החופש הזה אוקי אז נכון יש לנו מגן במתמטיקה ביום רבעי אבל העדין היונו יכולים להפגיש אילו אמא שלו רק היתה נותנת לנו. אני יודעת שאמא שלו לא שונאת אותי או משהו להפך היא מחחבת אותי אבל חושדת שהיא חושבת שהיא תאבד אותה אמא פולניה והוא בן הקטן ויחדי שלה אני ממש לא יודעת מה מה לעשות אם להמשיך לשחק לפי חוקים של משחק שלה ושנצא ונפגש מתי שאמא שלו תרצה או שפשוט לוותר על הקשר למרות שאני נורא אוהבת אותו ואני יעשה הכול בשביל להחזיק את הקשר. אבל זה ממש בלתי אפשרי הזמנתי אותו לטיול משפחתי ואמא שלו אמרה לו שהוא צריך לעזור בית ועוד כול מיני דברים כאלה זה כול פעם חוזר על עצמו. אני ממש כבר לא יודעת מה לעשות כותבת את זה עם דמעות בעיינים כי אני נורא אוהבת אותו אבל אי אפשר להמשיך ככה מה אתם חושבים שאני צריכה לעשות? להמשיך לשחק את משחק שלה בתקווה שתוותר מתי שהוא החבר שלי לא יודע מה היא מנסה לעשות ואני גם לא יכולה להגיד לו כי זה יפגע בו. וסורי שאני מבללת לכם במוח אני פשוט לא יודעת מה לעשות כבר

sh53

New member
תמיד את זאת שנלחמת על הקשר

תמיד את זאת שאיכפת לה אם אתם רבים או לא (גם עם החבר הקודם). תמיד זו את שרצה לתקן את הדברים אם הם לא קורים כמו שצריך. האם את לא רצה קצת יותר מדיי בקשרים שלך ומאבדת את עצמך בתוך הקשר? לקשר צריך 2 ותני לו קצת לרוץ גם בשביל שהקשר יתקיים. הוא לא רוצה לצאת? הוא לא רוצה לבלות? הוא לא נלחם בשביל שניכם? מה הוא אומר או עושה למען זה שתצאו יחד? אתם כבר לא בני 6 או 7, אז איך זה שאמא שלו עוד קובעת לו מתי הוא כן או לא יצא? תני לו קצת לרוץ אחרייך, כך הוא יעריך אותך. אל תרוצי את תמיד. לא אומרת להתחיל במשחקי כוחות ובמשחקי חיזור - שהכל ייפול רק עליו, אבל כאן המצב הוא שהכל תמיד עלייך (גם בקשר הקודם) ואת תמיד מזיזה ומדרבנת את העניינים ולאחרים נוח שהכל את עושה והם לא צריכים לנקוף אצבע.

וונקי

New member
עונה לך

החבר שלי כן רץ אחרי והוא עושה הכול פשוט הכול בשביל לצאת איתי הוא איפלו שקר לאמא שלו שהוא אצל חבר שלו אבל הוא הלך עלי וזאת רק דוגמא קטנה. הקשר פה הוא דו כווני וגם וגם חבר שלי עושים הכול בשביל להחזיק אותו אז להגיד שחבר שלי לא עושה שום דבר זה ממש לא נכון אבל אולי זה בגלל שלא כתבתי את זה בהודעה. אבל הוא מנסה לעשות כול דבר אפשרי בשביל שנצא ובשביל לפגוש אותי פשוט הכול. לכן אני מנסה לעשות כול דבר אפשרי

sh53

New member
מביאה לך את ההודעה הקודמת שלך

פה קראי את השרשור, אחרי שתקראי את כל השרשור מההתחלה ועד הסוף התחילי לקרוא אותו שוב והפעם כתבי לך על דף ב-2-3 מילים מה הציעו לך לעשות בענין בפעם הקודמת (לדוגמא: לדבר עם אמא, להיות סבלנית, לשקר לאמא), חשבי לבד ובשקט מה עשיתם באותו ענין - רק הודעה אחת דיברה על לשקר ואילו שאר ההודעות דיברו על לדבר ולנסות למצוא פתרונות ואמרו לך למה לא לשקר. אם כמה אומרים לכם ללכת בכיוון מסויים, כנראה יש משהו מאחורי המחשבה הזאת, כלומר למה לא כדאי ללכת בדרך השקר אלא ללכת בדרך של לדבר עם האמא. חשבי עכשיו על עוד נקודה - שיקרתם פעם אחת, למה שהיא תאמין לכם עכשיו? איך בונים חזרה את מערכת יחסי האמון ביניכם לאחר ששיקרתם לה? אולי היא תפסה אתכם בשקר והיא לא אומרת לכם את זה?

וונקי

New member
עונה לך בככיף

קודם כול לא שקירנו לאף אחד רק חשבנו על לשקר אבל בסוף לא עשנו את זה אחרי הודעה הזו שכתבתי דברתי איתו ובסוף יחלטנו שנעזוב את נושא הזה בנתיים וזהו. אז בסוף אף אחד לא שקר לאף אחד ופתרנו את הבעיה ביחד על ידי הבנה צדדית

sh53

New member
התכוונתי לזה

החבר שלי כן רץ אחרי והוא עושה הכול פשוט הכול בשביל לצאת איתי הוא איפלו שקר לאמא שלו שהוא אצל חבר שלו אבל הוא הלך עלי וזאת רק דוגמא קטנה.

נינושש

New member
לדעתי...

לדעתי את צריכה להלחם עוד קצת. כאילו תנסי שהחבר שלך ידבר עם אמא שלו. ושהוא יהיה קצת עצמאי שהוא ידע מדיי להיד לאמא שלו לא.. הוא כבר גדול..! דעתי..

וונקי

New member
זה היה הרבה

יותר קל אם הינו גרים בעיר ובחור שאין בו כול כך תחבורה ציבורית ולכן הוא צריך את הורים שלו בשביל להגיע עלי אני מאוד מקווה שברגע שהיה לנו רישון ביד נוכל להיות יותר עצמים בשטח.

sh53

New member
אהבה לא תלויה ברשיון

זה לא תלוי במספר הפעמים שאתם נפגשים, כי סה"כ אתם לומדים ויש עליכם לחץ של מבחנים, עבודות, שיעורי בית, גם חבר'ה מסביב ולא רק שניכם - אז אפשר להבין בהחלט כשלא נפגשים כמו שרוצים, כי פשוט לא יכולים וזה לא בגלל עצלנות או משהו דומה (הכוונה שאפשר להפגש אבל לא נפגשים בגלל שמוצאים תירוצים).

וונקי

New member
אני יודעת את זה

שזה לא קשור לכמה פעמיים נפגשים כי יש לנו עוד דברים לעשות חוץ מי להיות ביחד וכול זה אבל היום דברתי עם חבר שלי והכול סודר ככה שהכול בסדר עכשיו והמון תודה על עזרה אבל עכשיו הכול בסדר ואני מאוד מקווה שהקשר מוביל עכשיו לכיון הנכון. והמון תודה על עזרה

וונקי

New member
עדכון קל

אחרי שדברתי עם חבר שלי והסברתי לו בערך מה קורה הוא דבר עם אמא שלו והוא באה עלי ביום שישי לאחרות ערב וזאות כבר התקדמות לא קטנה מקווה שזה רק ילך וישפתר ולא יחמיר אחרת הקשר הזה עד כמה שאני אוהבת אותו יפול לתהום אני ישמח מאוד לקבל עוד תגובות משום שהתגבוות שלכם עוזרות לי המון

סורי שלא הייתי כאן לעזור לך

אבל מה ששושי אמרה , היא בטח צודקת ... אז אני מתחברת אליה... לא הייתי יכולה לתת עצה יותר טובה . לדעתי , אם לחבר שלך אכפת ממך הוא ינסה לשלב בין רצון האמא לבין הרצון שלו . הוא לא יכול להמשיך להיות מחובר אל אימו בחבל הטבור כל החיים שלו. אבל זה כאמור אמור להגיע מתוכו , מתוך הנפש שלו . אני מתפלאת שהוא לא שם לב בעצמו, לזה שהיא כל הזמן מוצאת לו תעסוקות דווקא כאשר הוא רוצה להיות איתך . לפי הנסיון שלי , החבר שלי מקדיש לי המון זמן וגם אני מקדישה לו לא מעט גם , אבל זה לא בא על חשבון לימודים , או דברים חשובים לדוגמא כשרוצים להיות עם חברים אחרים . אבל לפעמים יוצא וזה נופל על חשבון הזמן עם המשפחה . אנחנו מצאנו דרך מקורית . מאחר שאנחנו מאוד אוהבים אחד את השני ולא מסוגלים בסופי שבוע לא להיות יחד כי זה הזמן היחידי שהוא בא הביתה מהצבא, אנחנו נמצאים עם המשפחות יחד, פעם ארוחת ערב אצלו בבית , פעם אצלי . ההורים שלו שמחים שהוא בא , ושמחים להכיר אותי , ולהיפך . כאשר הוא צריך לנקות את הבית או לעשות סידורים , אני לא מפריעה לו כי ההורים שלו גם ככה מתאמצים מאוד, אז אני מוצאת תעסוקות אחרות עד שהוא מתפנה, וככה גם הוא.

וונקי

New member
תודה על עצה קרן

אני יקח את זה לתשומת ליבי וידבר על זה עם חבר שלי נכון לעכשיו אני היה איתו כול יום שישי והוא יאוכל אצלי אחרות ערב אחרי שאני אכלתי אצלו. נראה מה יהיה הלאה ושוב המון תודה על עזרה והתמיכה אני אוהבת אותכם ואני מאוד שבזמן הקרוב תשמעו רק דברים טובים מי הקשר הזה כי אני יודעת שקשר הזה יכול להחזיק מעמד עם רק נרצה בזה ולכן אנחנו עובדים אליו יחד נורא קשה

יש כזה משפט

"אהבה שאינה מתחדשת יום יום , מתה יום יום ... " תזכרי לומר לו שאת אוהבת אותו ולהביע את זה בדרכים נחמדות .... אבל, תדאגי שגם הוא יביע את אהבתו אליך ושזה לא יהיה חד כיווני. אגב איך הייתה המתכונת במת' ?

וונקי

New member
חחח קרן

אהבתי את המשפט הזה אני יגד את משפט הזה לחבר שלי אני מתה לדעת מה תהיה תגובה שלו. אני הרגע סיימתי לדבר עם חבר שלי בטלפון ואני עד עכשוי צוחקת מי חוש הומור שיש לו הוא תמיד יודע לגרום לי חייך ולצחוק |מואהב| ואם גבר מדברים על מתכונת במת' אז לפני המתכנות אני וחבר שלי נפגשנו ואז איזה חמש דקות לפני המגן הוא מביא לי שקולד לבן שזה השקולד שאני הכי אוהבת והוא אמר לי שקולד איזה אולי מתוק אבל אני הרבה יותר מתוקה מי שקולד הזה חייכתי אליו אמרתי לו תודה ונתתי לו גם שקולד שאני הבאתי בשבלו. הוא צחק מי קטע וטען שיש לנו אותו ראש כי גם אני וגם הוא חשבנו על להביא שקולד אחד לשני חייכתי ורצתי לעשות את המגן המעצבן הזה עם חייך על פרצוף. אז שאלת איך היה סבבה במגן כי עשתי אותו עם חייך מי אוזן לאוזן

למעלה