מאי25

New member
../images/Emo53.gif

מחר אני הולכת לשאיבה (ראשונה) לצערי ידעתי עליה רק אתמול ערב חג, יש אצלי טופס 17 לשלב ב' שעבר התוקף שלו (31/3/04) הפקידה עשתה לי טובה והאריכה לי אותו עד מחר (ברגע האחרון, קופ"ח עבדו אתמול קצר) אבל יש לי בעיה עם טפסי ה17 לימי אשפוז - הרופא שלי הסבירה לי שהיא שולחת בקשה למחוז של הכללית וזה יקח כמה ימים למרות שרשמה על זה דחוף אמרה שיכול להיות שיהיה לי מוכן מחר בבוקר, הקיצר אני הולכת לא מוכנה מבחינת הטפסים (לוולפסון) מי בינכן שמוטפלות שם יכולות להרגיע אותי ולהגיד לי שלא יעשו לי בעיות, אני ידאג לכל זה ביום רביעי (יום לאחר השאיבה)
, ועוד שאלה על הדרך ספרו לי קצת (שארגע) מה התהליך מחר מהרגע שאני מגיעה לביה"ח???? סליחה מראש על השאלות המבולבלות - אבל אני מתהההההה פחד

מצטערת לא בוולפסון אבל

אם את בכללית ואני מניחה שזו אותה מדיניות. בבלינסון לא עושים כלל בעיות...בקושי מסתכלים. בהצלחה רבה!

TWEETY =^.^=

New member
לא יודעת לגבי וולפסון,,,אבל,,,

ג'מלי קרה פעם ככה,,,אישור הטיפול התעכב איך שהוא, ולא הבאתי לא אישורים ולא טיפסי 17 לשלב א'+ ב',,,ביום השאיבה פשוט השארתי צ'ק פיקדון בבית החולים על סכום אסטרונומי,,,לקח לי קצת יותר משבועיים לסדר את האישורים הנדרשים, ועם התשובה השלילית
הבאתי להם סופ סופ את האישורים וכל מה שנדרש, וצ'ק הפיקדון הוחזר לי. כך אני חושבת נוהגים בכל מקום, הרי לא יבטלו חודש של טיפולים בגלל עניין ביוקרטי. שיהיה בהצלחה

ora32

New member
הי מאי

מהיכרות מעמיקה עם וולפסון, תיגשי לרותי הפקידה של לברן היא ממש לא תעשה בעיות הם מאוד מתחשבים לא מפסיקים טיפול בגלל טופס 17. באחריות את יכולה להיות שקטה בהצלחה

s h i r a 3 0

New member
הי מאי. על וולפסון כבר קיבלת מידע

והרגעה. על השאיבה בקיצור אפשר לומר כך: א. באים, נרשמים בקבלה ומקבלים חלוק ומיטה. ב. קוראים לך לבוא לשאיבה. ג. את מגיעה למיטת הטיפול ומקבלת הרדמה. אצלי זה עניין של שניות. ד. זו הרדמה מאד קלה וכשמתעוררים אחריה לפעמים מרגישים קצת בהיי. ה. אחר כך יספרו לך כמה שאבו. וזהו - מנוחה ואינפוזיה לשעתיים - ואחר כך - תלוי איך תרגישי. לי היתה שאיבה אתמול והיה יום מאד יפה, אז אחר כך הלכנו לבית קפה
לפעמים יש כאבים אחרי השאיבה ואז הפתרון הוא לשתות, לשתות ועוד קצת לשתות ובדרך כלל, אם הכל בסדר, זה שומר מגירוי יתר ועוזר לכאבים לעבור יותר מהר. מקווה שזה יהיה כל הסיפור. כך זה בדרך כלל. התיאור כאן לא לקוח מוולפסון אבל סביר להניח שהדברים מאוד דומים גם שם. וכן, מי כמוני מכירה את הפחדים. בפעמים הראשונות היתי בפאניקה. אבל האמת היא שזה לא נורא. אז שיעבור בקלות,

סנונית 1

New member
אפשר לקבל עוד קצת פרוט על התהליך?

את ההרדמה איך מבצעים? האם נרדמים ישר? ולמה צריך להיות מחוברים לאינפוזיה שעתיים? אם מישהי עשתה שאיבה במדיקל סנטר הרצליה הייתי מעוניינת לדעת איך שם. תודה. נ.ב: לפני חצי שעה תמו כל תקוותי להתחמק מIVF כי המחזור הגיע אז ממשיכים עם הדקא והלאה עד לבטא.

למעלה