mominman

New member
../images/Emo53.gif

תקשיבו אנשים... אני חייב ממש עזרה !! עזרה גדולה !! הגיעו אליי זוג כלבים מדהימים..!!! כאלה שדומים לכלבים מהפרסומת של הנייר טואלט !! ממש יפיופים כאלה !! זכר ונקבה... חשבתי לקרוא להם בשם זוגי כזה כמו פפסי וקולה, קשת וענן, או על שם אחת הסדרות... למישהו יש הצעות ? כל הצעה תתקבל בברכה גם אם היא לא קשורה למצוירות.. מה שיש בנתיים : שוקו ושוקטה פפסי וקולה צפר וגפן קשת וענן טיפטיפ וטיפטיפון סנופקין וסנורקה וניל ומוקה ביש וגדא למשיהו יש הצעות !?

טיקיי

New member
יש לך די הרבה...

אבל לא יותר טוב וניל ושוקו, או שוקו ומוקה, מאשר וניל ומוקה? אין לי רעיונות חדשים, אבל השמות בזוגות שקשורים בסדרות מצויירות שאני מכיר מאנשים אחרים, זה רוני וליטל, איפה ואפי, שארקי וג'ורג', וונדי ופיטר פן, פילפלת ופילפל ואנשובי וזריזי... נראה לי שזה כל מה שאני מכיר... לידידה שלי יש המון המון חיות, והיא נתנה לכולם שמות מסדרות מצויירות...

The Flash

New member
אמממ...

שנים מהצבים... באטמן ורובין ברוך ושרוך(בלעע) טיפטיפ וטיפטיפון(דומה מידי..) באגס ודאפי מיקי ומיני דונלד ודייזי מוש ו...מוש?(הוא איכר חרוץ!) נילס ואווזי הבר(P:) טימון ופומבה!(האקונה מאטאטה) סימבה ונאלה פרשס ואיך קראו לכלב היחפן....שכחתי... טוב אלה הרעיונות שלי

Silly LoveSong

New member
הוא אמר שהם זוג (זכר ונקבה)

רק שמות זכריים לא יעזרו... לי יש כמה: בלינקי ופינקי מאיה ורון סאלי ובמפר חולייטה ודרטניאן פופאי ואוליב אן וגילברט פיף ותלתולה!^_^ רומיאו ויוליה...

למעלה