no BOYS no LIFE

New member
../images/Emo53.gif

אני יודעת ששאלו פה הרבה בנושא פורים ובטח נמאס לכם אבל בכל זאת....- אני רוצה להתחפש לשפנפנת פלייבוי... איזה אביזרים יתאימו לי לתחפושת? ועוד שאלה- אני רוצה לקנות עגיל לאף (לא אמיתי) שאפשר לשים בלי חור... לפורים... עדיפות לחישוק... מישו יודע איפה אני יכולה למצוא כזה דבר? תודה רבה מראש...

יש לי משו בשבילך../images/Emo152.gif

שפנפנת פלייבוי צריכה להיות ורודה, מאוד ורודה, ופה ושם לבן. אני לא יודעת איך את מתחפשת אבל כמובן שאת צריכה זנב קטן כזה (כמו פונפון) בצבע ורוד, אוזני ארנב ורודות, פפיון ורוד (רצוי שכל אלא יהיו עם פרווה) ואת יכולה כמו שפאמלה אנדרסון עושה ואין לי מושג איך לתאר את זה אבל שמים את זה על הנעל וזה באורך של מגף ומפרווה כמו האדם הקדמון כזה... לא חשוב לא תביני
בגד גוף לבן עגילי פלייבוי שאת יכולה למצוא כאלה בסינמה סיטי, שרשרת של הארנב של פלייבוי, צמידי פלסטיק ורודים ולבנים מקווה שעזרתי. את עגיל החישוק את יכולה ניראה לי למצוא בחנות תכשיטים או בחנות של אקססוריז שיש להם שם עמודות של עגילים , או שאת יכולה לשים עגיל מגנטי שאת זה בטוח יש שם.

no BOYS no LIFE

New member
אוקיי תודה רבה... כמה שאלות:

קודם כל אני לא הבנתי מה הכוונה עגילים ושרשרת של פלייבוי אז אם את יכולה לתאר לי זה יהיה נחמד... דבר שני- אני רוצה ללבוש גופיית קשירה בצבע ורוד בהיר בהיר (עם מחשוף עמוק... מאוד...) אז מה ללבוש עם זה? נראה לי הכי מתאים חצאית מיני לבנה אבל אין לי ואני לא יודעת מאיפה להשיג... מה את אומרת?

LipStiK

New member
יפה.... חצאית מיני לבנה זה לא סיפור

בכלל... יש בכל מקום... ואם לא לבנה אז שחורה ואז שימי פונפון ורוד.... העגילים והשרשראות הם העגילים עם הסמל (השפנפן) של פלייבוי.... קחי בורוד... הכי חמוד...

no BOYS no LIFE

New member
אוקיי ואיפה אני יכולה להשיג

חצאית מיני לבנה הכי זול שאפשר? ואיפה את העגילים? (באיזור נתניה אם מישהו יודע...?)

נראה לי ש...

נראה לי שביופ יש...ואם לא אז יש ורוד בהיר, ואולי בנוו ניים יש.... אה...יש בהוניגמן חצאית לבנה עם נקודות ורוד בהיר..אבל לא נראה לי זה מתאים... בהצלחה!!!

LipStiK

New member
לפי דעתי...---->

מחוך (אם תצליחי למצוא) או בגד גוף -סטרפלס- שחור או ורוד ומכנסון\תחתון באותו צבע, פונפון שישמש אותך כזנב בצבע לבן, אוזני ארנב לבנות, עגילים עם הארנב שאפשר למצוא בכל מקום (ואם לא מצאת אז אני יודעת שיש במונסטון בשינקין), שרשרת עם אותו תליון, גרבוני רשת בצבע ורוד\שחור (בהתאם לצבע שבחרת) ומגפיים.

no BOYS no LIFE

New member
תודה... אבל אני לא מתכוונת להוציא

כ"כ הרבה כסף... אני רוצה משהו פשוט וזול

EarthWind

New member
תשובות

פעם קניתי באיזו חנות , עגיליפ מזוייפים. זה אחד מה"טריקים" את בטח יודעת- מסטיק מר, עט להעתקות, דם מזוייף...אז אחד מאלה חח זה עגילים כאלו רכים שאפשר לחבר אותם לכל מיני מקומות והם נראים אמיתיים לגמרי..הבעיה היא שהם לא שורדים הרבה. הם נשברים תוך איזה שבועיים. ובעניין תחפשות - קונים אזניים של ארנב , וחצאית / מכנסונים קצרצרים , וגופייה או סטרפלס משהו מאד חושפני כזה באותו צבע עדיפות לוורוד...אפשר לקנות זנב או פשוט לקנות פונפון ולחבר למכנסונים או לחצאית...ועדיפות למגפיים! בהצלחה ומקוה שעזרתי.

opllks

New member
../images/Emo41.gifעזרה בבקשה../images/Emo70.gif../images/Emo82.gif

אני רוצה להיתחפש למשהו ואני מחפשת חצאית סקוטית בשחור-לבן בגיזרה נמוכה
אתמול היתי בעזריאלי וחרשתי על כול החנויות ופשוט לא מצאתי כלום
אז חשבתי שבתל אביב בטח יש חנויות.... אז בבקשה אם אתה יכולים להגיד לי איזה חנויות בתל אביב ואיפה בתל אביב ניתן להשיג חצאית סקוטית שחור לבן בגיזרה נמוכה
וגם עניבה שחורה,אבל אחת כזאת לתחפושת......לא יקרה
תודה רבה

אם את גרה ביררוששלים

אם את גרה בירושלים את בטח מכירה את קניון מלחה....שם בטוח תמצאי...בדוכנים של התכשיטי ושל פורים, אולי בהפנינג ובאודם ואולי יש בסטך...אבל אין את החנות בקניון.....שימי רשת ורודה/לבנה ברגליים ובידיים, חצאית לבנה או ורודה..ו...לא יודעת...

למעלה