../images/Emo53.gif

אני לא יודעת מה לעשות! תעזרו לי!!! אני מאוהבת במישהו שאנחנו ידידים כבר 3 שנים ואני לא יודעת מה לעשות!!! help!!!!

no way!!!!../images/Emo99.gif

1.אני אל הולכת לפורמים האלו!!אני רק צריכה עצה טובה... 2.אני בטוחה שאני מאוהבת בו,זה כבר נמשך המון זמן זה סיפור ארוך ואם בא לך אני יספר לך בהזדמנות...

hermione camila

New member
אז הנה לך עצה..

אם באמת אין לך מה להפסיד, אם את באמת מוכנה לקחת את הסיכון שהוא לא מרגיש כלפייך אותו הדבר, ושאולי הוא לא ירצה לחזור להיות ידיד שלך, רק אם את באמת מוכנה לזה.. אז פשוט תגידי לו.. תגידי לו שאת מאוהבת בו וזהו..

../images/Emo51.gif

יש לך עצות ממש טובות!!!אשכרה פסיכולוגית... תודה על העצה אבל יש לי מה להפסיד אז אני ישכח מזה זה גם מסובך מאוד...

../images/Emo5.gifכי לא!!!!

איך רואים שאתה לא מכיר אותי...זה פשוט לא ייאומן! אני לא ילך לשם כי אני רוצה עצה מכם,ח'ברה בגילי.. ולא ניתוח מעמיק ופסיכולוגי של חיי האהבה שלי... אני שונאת את כל הפכיכולוגים האלה (או מה שהם לא יהיו) שחושבים שהם יודעים משהו מהחיים שלהם...

Drorrrrrr

New member
אז ככה

האנשים שם, הם גם בגילך. אני מכיר חלק מהאנשים שם, והם אנשים מקסימים במגוון גילאים החל מגיל 15 [ואפילו פחות, לא יודע בדיוק] ועד גיל יותר בוגר. אם את מתביישת לכתוב בניק הזה שלך, את יכולה תמיד לפתוח ניק חדש שאף אחד לא יכיר אותך בו.

../images/Emo99.gif

תודה,אבל אני לא ילך לשם ככה אני זה לא כי אני מתפדחת או משו כזה,אני שמה *צינזור* על אף אחד... אני פשוא ימישיך להיות מתוסבכת עם עצמי ועם החיים הדפוקים שלי.... המישו הזה שאני מאוהבת בו, הוא האהבה הראשונה שלי אז זה לא יעבור לי אף פעם ושום דבר לא יכול לעזור לי עם זה... (לפי דעתי: אהבה ראשונה היא האהבה שלא עוברת לעולם!!!)

למעלה