שלום! נולדתי: 3.3.1954 פרטי: 5 1 3 9 משפחה: 3 5 6 4 הייתי שמחה לדעת האם תהיה לי זוגיות ? האם יש סיכוי ? אני מיואשת. מה לדעתך אני צריכה לעשות ? תודה מראש!
תקני אותי אם אני טועה אבל היתה בעברך ככל הנראה זוגיות (את גרושה?)ואם לא ,הרי שההזדמנות היתה שם ואת פסחת עליה. בכל מקרה נתיב הגורל שלך בהרבה מהמקרים מספר על קשיים בזוגיות ובחיי שותפות.יותר מכך גם שמך הפרטי וגם שם המשפחה כל אחד לחוד ןשניהם ביחד גם הם מדברים על קושי עצום בחיי משפחה ולכן דבר ראשון הייתי חושבת על שינוי כל שהוא בשם שיקל עלייך,יחד עם זאת זה לא מספיק ויש לבדוק דברים לעומק.הייתי ממליצה לך על יעוץ אישי רחב שדבר ראשון יעלה את המודעות ולאחר מכן גם ינקוב בדרכי פעולה לעבודה עצמית. כבר דבר שעולה לי כמעט באופן ישיר הוא הפחד שלך מזוגיות,את חוששת בתוכך פנימה שזוגיות תגזול ממך את החופש האישי ומרחב המחיה להם את זקוקה. (חשבי על הנקודה הזו- כיוון שזוגיות לא בהכרח תגזול אותם ממך).
ערב טוב אני מאד מודה לך על תשובתך. את לא טועה. אכן בעבר הייתה לי זוגיות מאד גרועה ! אני לא חוששת לאבד את החופש, כמו שאני כנראה מאד חוששת מ "להתקע" לפרק ב" עם בן-זוג לא מתאים. האם רק הוספת שם יכולה לעזור ? תודה לך
שימי לב למה שעניתי בתשובתי דבר ראשון הייתי חושבת על שינוי כל שהוא בשם שיקל עלייך,יחד עם זאת זה לא מספיק ויש לבדוק דברים לעומק.הייתי ממליצה לך על יעוץ אישי רחב שדבר ראשון יעלה את המודעות ולאחר מכן גם ינקוב בדרכי פעולה לעבודה עצמית. ללא שינוי שם העבודה תהיה קשה הרבה יותר ובמקרה שלך השם יוצר בעיתיות רצינית בנושא המשפחה והזוגיות. בהצלחה