אני דווקא מכיר הרבה מוסלמים...
והם אחלה אנשים - אין לי שום בעייה איתם, אבל אני תמיד זהיר, אבא שלי סיפר לי שבמרוקו הם היו כמו אחים עם הערבים אחד היה נכנס לבית של השני חופשי, אבל מדי פעם היו נכנסים אליהם אותם ערבים הורגים בהם והולכים, ואחרי חודש-חודשיים שוב היו חוזרים ליחסים טובים... במיוחד חסונא - לבקו מכיר אותו, הוא מצחיק הוא לפעמים אפילו קורע אותי, ואני בטוח שגם את לבקוביץ'... אני לא חושב שהבנתם אותי כ"כ טוב, אני לא אומר שאנחנו יותר טובים מהנוצרים או מהמוסלמים, אמרתי שיש לי העדפה לדם יהודי מאשר לדם אחר... גם אם היהודי היה רוצח ואנס הייתי מציל אותו מאשר את הנוצרי שעשה מעשי יושר כל החיים שלו, ואני אגיד לכם גם למה "כל המציל נפש אחת בישראל כאילו הציל עולם ומלואו". רותם, את חושבת שאני מתכוון ללכת ולרסס נוצרים, מוסלמים ככה באמצע הרחוב - את טועה! אני פועל נגד אלימות אני מחנך את המדריכים במעו"ז לחנך בצורה הטובה והשווה ביותר בין כל בני האדם באשר ה בני אדם... אני לא יודע מי קרא את הכתבה שפירסם דרור מזרחי בעיתון "קרן אור" אבל שם הוא שאל אותי מי הם החניכים המגיעים לבית"ר, ובהמשך התשובה שלי כתבתי כי אנחנו לא מבדלים בין צבע, עדה או מין החניך... כל אדם הוא אדם באשר הוא, רק שליהודים יש יחס מועדף, ואם קם עם ורוצה להרוג אותנו אנחנו צריכים לפעול באופן הכי קשה שאפשר כדי להעניש אותו... וכן, יש הבדל בין מחבלת מתאבדת לחייל שהתעלל, החייל התעלל בעקבות המחבלת המתאבדת, היא לעומת זאת התאבדה כי מחכים לה 70 בתולות בגן עדן...