שירן55

New member
../images/Emo53.gif

שלום לכולם! אנו זוג נשוי בשנות העשרים. בעלי עבר ניתוח Tese בביה"ח ברזילאי על ידי פרופ' סגל וחיפוש תאי זרע בבדיקת זרימה אצל פרופ' ברטוב. לצערנו בבדיקות אלו לא נמצאו תאי זרע.
הרקע לחוסר הינו TSH ברמה גבוהה מן הנורמל. רצינו לדעת, אם קיימים עוד אפשרויות על מנת למצוא תאי זרע או שיטות טיפול הורמונליות על מנת שהגוף יתחיל לייצר תאי זרע? במידה ואין, האם עדיף לנו לפנות לכיוון של תורם זרע ומהי הפרוצדורה? תודה רבה מראש על ההתייחסות והתשובות.

debby12

New member
מנהל
את בטוחה ש TSH ולא FSH?

TSH זה הורמון שקשור לבלוטת התירואיד, ו TSH גבוה מעיד על תת פעילות שלה דבר שאפשר לתקן בקלות ע"י תוספת של אלטרוקסין (במקום היוד שהבלוטה ה"מגמגמת" לא מצליחה לייצר לבד"). אולי התכוונת ל FSH? לגבי הפרוצדורה של תרומת זרע - אני לא יודעת - אבל ממליצה לשאול גם בפורום חד הוריות מבחירה - שם אולי ידעו יותר (למרות שברור שאתם זוג - אבל פשוט הם אולי ידעו יותר על הפרוצדורה)

נועם@בת

New member
האם התייעצתם עם מומחה לבעיות זרע?

פרופ' בר טוב הוא מומחה כזה, למרות שאינו רופא. אני לא מבינה מספיק ברמות FSH אצל גברים, אבל יודעת שיש מקרים בהם טיפול הורמונלי אצל גברים משנה את מצב הזרע. בהצלחה נועם

שירן55

New member
ובכן...

פרופ' סגל מברזילאי הוא מומחה לבעיות זרע ועם פרופ' ברטוב אנחנו אולי ניפגש, אך חוץ מהם לא התייעצנו עם עוד מומחה. אם למישהי ידוע על מומחה בנושא אשמח לשמוע.

שירן55

New member
מאיפה הוא?../images/Emo41.gif

מאיפה ד"ר מדג'ר? שאלתי באיכילוב והם טענו שאין אצלם רופא כזה... בכל אופן קבעתי תור לפרופ' פודה מהדסה. מישהי מכירה אותו?? אבל אם את אומרת שפרופ' מדג'ר הוא מומחה בעל שם שווה לי לבדוק. אז תרשמי לי פרטים עליו....תודה

שירן55

New member
בקשר לד"ר מדג'ר

שאלתי במזכירות של מחלקת אורולוגיה וענתה לי שם מישהי מאוד לא נחמדה ואפילו חוצפנית. הרגשתי שאין לה עצבים לדבר איתי. היא אמרה שאין להם בכלל פרופ' בשם מדג'ר

avivit18

New member
ד"ר יגאל מדג'ר-

מנהל בנק הזרע/היחידה לפריון הגבר בתל-השומר.

Big Mama 1

New member
ומקבל גם דרך קופת חולים מכבי

במרפאה ברמת אביב, מומלץ ביותר.

debby12

New member
מנהל
ד"ר פודה הוא אורולוג בכיר בהדסה

לא יודעת עליו יותר מזה - אבל שמעתי את השם.

הוג

New member
האם הוא מקבל גם מבוטחי

קופת חולים כללית? בעלי מהקופה ואני ממכבי. אז איך ניגשים על השם שלו? שלי? למישהי יש מושג?

Big Mama 1

New member
מצטערת, אין לי מושג לגבי כללית, אבל

מצרפת את הכתובת והטלפון שלו במרפאה, הכי טוב, תרימי טלפון ותשאלי. ד"ר יגאל מדג'ר, איינשטיין 40 רמת אביב, בקניון- קומה ג' דלפק 4 טלפון: 03-6401234 פקס:03-6436449 תוך כדי כתיבת ההודעה הזאת הבעלול מעדכן אותי שיש לו גם מרפאה באסותא - מרפאות חוץ טלפון 03-5201449 . הכי טוב לשאול בקופת חולים כללית אם הוא שייך לרופאי הסדר שמקבלים עבורם החזר, במדיה ופונים באופן פרטי, אם יש לכם כללית מושלם. מקווה שעזרתי.

שירן55

New member
הוא מקבל כל מי שמשלם

את יודעת איך זה כשמדובר בכסף.כשפונים באופן פרטי לא משנה מאיזה קופת חולים את.........

reg18

New member
ד"ר מדג'ר

הוא באמת מספר 1! אני מאוד ממליצה. הוא מקבל בתל-השומר בימי א' וג' . הטלפון 5302804. למזכירה קוראים ורדה והיא מקסימה! בהצלחה!!!!

שירן55

New member
קבעתי תור לד"ר מדג'ר../images/Emo20.gif

בעקבות ההמלצות החמות
קבעתי תור לד"ר מדג'ר לשבוע הבא באסותא תחזיקו אצבעות.

שירן55

New member
נ.ב הם ביקשו שם תשלום של 700 ש"ח

ויש החזר של 499 ש"ח מכללית מושלם.

Tali 007

New member
שמעתי המון על ד"ר מג'ר

ובכל תוכנית של פוריות, הוא מופיע ומתראיין. בהצלחה.

למעלה