i l i

New member
../images/Emo53.gif

אתמול רבתי עם ידיד שלי ואני מרגישה גרוע.. הריב הלך ככה: עשינו עלהאש במגרש כדורגל בערב והוא הגיע... הוא אמר שיש לי חברה מפחידה והתחיל לרדת עליה.. וקראתי לו שנוב כי הוא שופט אנשים לפי היופי... בקיצור הייתי מעוצבנת עליו... הוא קרא לי סתומה והייתי בטוחה שהוא אמר זונה. ואז בא לחבק אותי... אז העפתי אותו ממני והוא נפגע והתרחק... ביקשתי סליחה והוא שיחק אותה נפגע...אקיצר אח"כ היינו ליד השער והוא היה השוער אני עמדתי סתם לידו והסתכלתי על המשחק.. בכל אופן.. בזמן שהם שיחקו בצד השני.. התחלנו לדבר והוא התקרב אליי.. ודיברנו כאילו לא רבנו בכלל ואז היינו צמודים והוא אמר רוצה נשיקה (בתור ידידים כן...) אז אמרתי לו לא.. ואז הוא אמר לא צריך והתרחק.. אח"כ אני נשארתי מעוצבנת עליו עוד ממהתחלה וכל הזמן ירדתי עליו... בסוף בעטתי עליו (בטעות) את הכדור והוא הסתכל עליי שאל אם זאת אני בעטתי. אמרתי לו כן אבל בלי כוונה והוא הלך לצד השני... אחרי איזה עשר דקות הייתי צריכה לחזור הביתה והלכתי... עכשיו אנחנו לא מדברים... מה כדאי לי לעשות לבקש סליחה..(אם אני אשמה) או לחכות לו...

chenuzan

New member
אוליי

הוא נפגע... הרי נפנפת אותו פעמיים... אבל אם הוא רק ידיד אז...

missy j

New member
אילי...

נראה לי שהוא קצת מאוהב בך...
בכל מקרה אם את מרגישה רע עכשיו וחושבת על זה סימן שאכפת לך ממנו וכדאי שתתקשרי
לא חייב בקטע של להתנצל או משהו זה פשוט נשמע כמו אי הבנה אחת גדולה. אז לא חבל

i l i

New member
לא לא..

ממש אין קטע של אהבה בסיפור... אני פשוט חייבת לדעת מי לא היה בסדר...

סתיו מם

New member
גם לי נראה שזו אי הבנה../images/Emo7.gif

ולא נראה ליש יש מישהו שלא בסדר, פשוט נגררתם לריב הזה. תגידי, מה החבר שלך אומר על זה? הוא לא היה שם גם? אני חושבת שהכי טוב זה לדבר על זה, ולגמור עם הריב הטפשי הזה
. אל תוותרי על ידיד טוב בגלל אי הבנה
. ותגידי לו ממני שזה לא יפה לשפוט אנשים לפי מראה חיצוני...

i l i

New member
נראה לי שאני..

אגיד לו שאני מצטערת אם פגעתי בו... פשוט זה ממש עצבן אותי שהוא יורד על חברות שלי לידי.. כאילו שיחשוב מה שהוא רוצה אבל שלידי לא יגיד את זה כשמדובר בחברות שלי... ואני אגיד לו שהוא הידיד הכי טוב שלי בעולם ואני לא רוצה לריב איתו... חבר שלי לא היה שם.. הוא לא גר באיזור.. זה היה מפגש איזורי כזה.. בכל אופן. הוא גם ידבר איתו... אבל כבר נראה מחר בבצפר מה קורה.... תודה...

RACHELI S

New member
לפי דעתי..

הוא סתם משחק אותה! עליק נשיקה.. מה הוא לא יודע שיש לך חבר??? זרקי אותו לים, מה את צריכה אותו??

i l i

New member
מה פתאום...

אין קשר לשום נושא באהבה הנשיקה הייתה אמורה להיות סתם נשיקה מסכנה בלחי... הרעיון שלה היה לסדר הכל בין שנינו... חוצמזה אני ממש צריכה אותו.. כי בתכלס שהיה לי את הסיבוך הזה עם שניהם.. הוא תמיד עזר לי ובירר לי מה כל אחד מהם באמת חושב ושאני לא אדפק.. חוצמזה הוא הבן היחיד שאני מתקשרת איתו על באמת... ולא בתור חבר או משהו...

ODana

New member
קשה למצוא בנים כאלה...

כדאי לך לסדר ת'ענינים איתו, ומהר!

RACHELI S

New member
תראי..

אם הוא באמת שווה את זה אז סבבה.. אבל על פי מה שהבנתי ממך הוא סתם פרצופון... אז תעשי מה שבא לך, אני בכל אופן לא הייתי ניגשת אליו..

Roniii

New member
../images/Emo78.gifאילי לנצח../images/Emo48.gif

כמו שהחברות הכי טובות שלי והכי חכמות ויפות ומהממות אמרו לך כבר - בנים כאלה קשה למצוא
... אז אל תתני לו להתפייד לתוך המטריקס, תני לו את הגלולה הנכונה, והכוח יהיה עם שניכם
. או משהו בסגנון...

G Babe

New member
אילי...

לדעתי מקור כל הריב הזה הוא לא באי הבנה, אלא במשהו שהתחיל לפני זה. אולי היה איזשהו לחץ או מתח בינכם וזה נגרר לריב- תדברו על זה!!!

i l i

New member
אופפפ...!

אני כזאת רעה... עכשיו שראיתי את התגובות הרגשתי מה זה רע עם עצמי...!!!! הוא כבר ניסה להשלים איתי כמה פעמים ונפנפתי אותו... לא יודעת למה... הוא אפילו לא יודע על מה אני כועסת.. אבל הוא ביקש סליחה... טוב מחר אני אדבר איתו ואעדכן... אויי איזה באסה...

i l i

New member
דרך אגב...

ברוכה הבאה g babe..... אני הילה... בת 15.. מהדרום... ואת?!

i l i

New member
היום...

השלמנו!!! איזה מעולה... ישבנו כל ההפסקה לדבר... מה זה התגעגעתי אליו... דרך אגב... נפרדתי מחבר שלי... כנראה זה כבר לא אהבה... אני לא כל כך חושבת עליו.. האמת שאני די נגעלת ממנו..? זה הגיוני..?

ODana

New member
אילי וג'י בי../images/Emo23.gif

אילי - אני לא עומדת בקצב שלך! כבר נפרדתם? וואו. אני שמחה שהשלמת עם הידיד, הוא נשמע שווה.
יש מצב לרומן? ג'י בי - ברוכה הבאה לפורום שלנו
. את יכולה לקרוא עלינו בעמוד הפתיחה וגם לראות תמונות שלנו בגלריה. את מכירה את הסדרה באורנג'? או באסקייפ? אם לא - את יכולה בגלריה לראות פרקים לדוגמה...

למעלה