רעלי1

New member
../images/Emo53.gif

שלום לכולם.אני חדשה אצלכם.קפצתי לבקר מפורום אחר.רע לי.גם אצלי בבית כל הזמן צועקים.גם אצלי בבית רוב הזמן רבים,ולי נמאס.השבוע במיוחד.אני לא מדברת עם בעלי כבר שבוע,למרות שהוא ניסה להתפייס.ועל הילדים אני צורחת מכל שטות ואח"כ אוכלת את הלב מיסורי מצפון. מישהו הרגיש פעם ככה?איך יוצאים מזה?

האלי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

אפילו שהנסיבות שאת מתארת הן לא בדיוק סיבה למסיבה... בכל זאת, מקווה שתמצאי פה את התמיכה שאת מבקשת. ואשר לדברים שאת כותבת, עולה בדעתי המשפט היהודי הכל כך נכון: "טול קורה מבין עיניך בטרם תפנה ליטול קיסם מבין עיני חברך." או במילים בנות זמננו. תבדקי את עצמך. מה קורה לך? על מה את כועסת כל כך? כי מתחת לכל זה מסתתר איזה שהוא כעס קמאי, שלא בהכרח שייך לכאן ועכשיו. אבל הוא רותח בתוכך ולא נותן לך אפשרות להיות במיטבך. חפשי את שורשי הכעס הזה... שלך, האלי.

רעלי1

New member
להאלי

איפה ואיך לחפש.אני מסכימה איתך שזה משהו עמוק יותר ואולי אם אגיע לשורש...אבל זה גם מפחיד לחפש,לאן אגיע,מה אמצא.אולי כבר עדיף ככה.מה לעשות?????

אמרו חכמים...

איש חכם אמר פעם: הכרה בבעיה היא כבר חצי הדרך לפתרון" אז קודם כל את צריכה לשמוח בחלקך, עשית את חצי הדרך, החצי הראשון שבלעדיו לא מגיעים לפתרון. החצי השני עלול להיות מתיש, מייאש והמון נקודות שבירה בדרך. אבל, יש אור בקצה המנהרה. בהצלחה!

רעלי1

New member
אמרו חכמים

יש למישהו את המפה או את המפתח למנהרה? איך מתחילים בכלל במסע הזה? מאיפה אוספים כוחות? ואני כבר לא נשאר לי כוח לכלום רק הייאוש מקיף ועוטף אותי מכל הכיוונים,והמצב בבית הולך ומחרחף ואני שוקעת לתוך ייאוש עמוק ושחור וטובעני.

dor50

New member
למצא את השורש

ראשית דברי כל יום אל הדמות שבמראה, תתפלאי כמה היא תספר לך (זה לוקח כמה ימים עד שהדמות מוכנה להתחיל לספר). שנית - לפני שאת מתפרצת, עיצרי ושימי לב איזו מחשבה גרמה לך להתפרצות, את תראי שבדרך כלל זו אותה מחשבה (לפעמים בתחפושת אחרת), ואז תנסי להתעלם ממנה, אל תלחמי במחשבות השליליות, הן תמיד ינצחו, השיטה היא להתחיל להתעלם מהן ואז אחרי זמן ועבודה הן נעלמות ואת מקומן תופסות מחשבות חיוביות, ואם מחשבות חיוביות העולם יהיה נר לרגליך. אל תחששי ממה שתגלי שם בפנים, כשהדברים עולים למעלה הם כבר לא מפחידים, אז קדימה לעבודה. שיהיה לך הרבה אור צביקה

המפתח רעלי...נמצא....

אצלך ובתוכך, תאספי את עצמך ואת הכוחות החבויים בך, ותתחילי את המסע הארוך והמפרך בדרך אל הגילוי. וכמו שאמרו לפני, במראה תמצאי חלק מהתשובות, במחשבות החיוביות תתקדמי לקראת הבאות. ולדעתי תתחילי עם השם שבחרת לעצמך... גם אם מאוד רע ומר....בחרי לך שם המבטא אופטימיות. ו....דבר אחד קטן...ואולי קשה.... רגע לפני שעולים הכעסים ומתפרצת לה הצעקה הבלתי רצונית.. שאפי אויר.......קחי נשימה ארוכה......ותחליטי....... מה שלא יהיה......אני לא צועקת.....למה להעכיר את האוירה של כולם..... בגלל שלך לא טוב.......תחשבי......תתבונני סביב.......ותנסי לארגן את המחשבות שלך ואת התגובות שלך. בהצלחה ו -

רעלי1

New member
../images/Emo51.gif

תודה לכולכם.בתאוריה הכל עובד נהדר,אבל אתם צודקים צריך להתחיל במסע גם אם הוא נראה ארוך מפרך ומפחיד.תחזיקו לי אצבעות אצבעות.אני בטוחה שמידי פעם אצטרך את העידוד שלכם.

dor50

New member
לרעלי ../images/Emo24.gif

כל מסע מתחיל בצעד קטן אחד אבל גם את הצעד הזה צריך לעשות אחרת אין מסע כמו כן למסע צריכה להיות כתובת (מטרה) אחרת אין לאן להגיע ואם את רוצה להתחיל עם הרעיו שאת מפחדת את ישר חוסמת את עצמך. אז תתחילי, אנחנו כאן לעזור ולהחזיק ידים, בעיקר בשעת משבר מחזיקים לך ידים ותתחילי לצעוד צביקה

פלסטיק

New member
בעצם את אומרת בעצמך

נראה לי שהתשובה בתוך השאלה המצב מאוד מפריע לך, אז לא נראה שאת תסכימי עם "להמשיך ככה" הרי אמצב הוא לתקופת חיים, זה לא עד שבוע הבא כנראה שתצטרכי "לעשות משהו"

למעלה