D@nielle 182

New member
../images/Emo53.gif

הצילו! איך למען השם משנים את הניק/שם וואטאוור?!?! תודה! דניאל

Alinush182*

New member
ככה:

איפה שיש את הכפתור שלח" כשאת כותבת הודעה יש ליד זה עוד שני כפתורים: "חזרה לעמוד הפורום" ו-"החלפת שם משתמש" תילחצי על החלפת שם משתמש וזה יכניס אותך לחלון של רישום משתמש חדש וכניסה לבעלי שם משתמש וסיסמה...תיבחרי לך שם תיכתבי אותו ב-רישום משתמש חדש תיבחרי סיסמה ותילחצי "רישום" וזהו ניראה לי.... מקווה שעזרתי לך!
בייייי ביייייייייי
אלינה-Tom´s Delong Girl...... Blink 182
RULZZZZZ!!!!!!!

D@nielle 182

New member
ניסיתי...

אבל זה לא עוזר במיוחד... ועוד משו- בידיעות אחרונות יש כתבה על בלינק!!! כתבה נוראחמודה... אז תקראו והמשך סופ"ש נעים דניאל מיאו מיאו

Ran-182

New member
אני מנוי לדיעות

אפשר לדעת באיזה חלק זה של העיתון (מוסף, 7 ימים, 7 לילות, פיוז..) ?

D@nielle 182

New member
שנייה...../images/Emo54.gif

עיתון סופשבוע בחלק של 7 לילות נדמה לי... אתה יודע במקרה איך משנים שם משתמש?! דניאל ...

Ran-182

New member
ראיתי את הכתבה, גרועה ../images/Emo31.gif

כן, למעלה בצד יש לך "יציאה מהמערכת", ואז את יוצאת, נכנסת מחדש לתפוז (יעני סוגרת את החלון שהשתמשת בו, ופותחת אחד חדש) ומנסה לכתוב הודעה, שם הוא מבקש ממך שם משתמש וסיסמה או שיש לך אופציה למשתמש חדש

D@nielle 182

New member
תודה על העזרה...

ובקשר לכתבה- לפחות יש עליהם משו... רוצים שאני יצטט לכם? קטע קטן... "בלינק 182, שלישית הבנים שאם.טי.וי אוהבת לצנזר (אתם הייתם משדרים קליפ ללהיט ´אני רוצה מציצה´?), מוציאה תקליט חדש. בראיון כמעט נטול קללות חושף הסולן, טום דלונגי, את החיים כסדרה של בדיחות זכריות, ולא שוכח להתיניין במצבינו הבטחוני"... קצת עלוב אבל לפחות יש משו עליהם... :) דניאל

Girly Girl

New member
את יכולה לסרוק את הכתבה?

או משהו? אני פשוט לא ראיתי =[ אני מתה לראות פליייייז שמישהו יסרוק ויביא לפה!! girly girl

Alinush182*

New member
גמני לא ראיתי את הכתבה.......

מישהו מוכן לסרוק? אולי אתה רן????????פליסססססססססס!!!!!!!

BaNaNa AdOoMa

New member
קודם כל- תזכורת קלה...

החלפתי ניק... השם- D@nielle 182 לא קיים יותר... נכון שם מוזר וחמוד?!... לא משנה... לאלינוש- אנ´לא יכולה לסרוק את הכתבה כי הסורק שלי בשביתה... :) אולי רן יכול... דניאל

למעלה