adi2luz

New member
../images/Emo53.gif

לנסקי או כל אחד מה אתם יודעים על האלבום-"dreamland" של"yellojeckts

locnar

New member
אלבום ענק!!!

מתארח שם בובי מקפרין בקטע כ"כ יפה, עם אינטרו ווקאלי שמשלב הולכת קולות באך-ית והרמוניה מודרנית... גאונות... וכמה הלחנות מדהימות של ראסל פארנטה... מומלץ בטירוף... בכלל - ילו ג'אקטס התחילו בתור להקה אלקטרונית באייטיז והחומר מהתקופה הזו שלהם שנוי במחלוקת (למרות שאני מת עליו... קיטש איכותי..), אבל אח"כ הם החליפו את מארק רוסו בבוב מינצר ותפסו קו יותר אקוסטי, ועל החומר המאוחר יור שלהם כבר אין עוררין או ויכוח - כל האלבומים הבאים מומלצים: dreamland blue hats politics (עדיין עם מארק רוסו, אלבום מצויין) club nocturn greenhouse (ה-אלבום!!! יצירת מופת סינפונית-מודרנית...) תהנו! נ.ב. השם הוא לסקי, לנסקי היה מאפיונר יהודי שעזר לייסד את לאס וגאס, ואני לא צאצא שלו... לו הייתי כזה הייתי מקליד את ההודעה הזאת על מקשים מצופי זהב.

adi2luz

New member
אני מצטערת מעמקי נשמתי לסקי.

זה לא יקרה שנית. תודה על המידע המעניין. בכל אופן אני הזמנתי את האלבום כי הבנתי שאי אפשר להשיג דיסקים של ההרכב פה בארץ.

locnar

New member
זה בסדר... :)

"יש שמות משפחה יותר גרועים כמו למשל היטלר... או טמפון..." - ג'ף גולדבלום. :) אפשר להשיג וחצי! אני קניתי 4 דיסקים שלהם בארץ... חוץ מזה תמיד יש לחברים, או בתעשיה הפיראטית המקוונת :) מה עם greenhouse? אולי באותה ההזדמנות תזמיני גם את המאסטרפיס?

adi2luz

New member
ניסיתי להזמין

או לחפש דיסק שבו נימצאת היצירה אבל לא מצאתי. בכל אופן מה הכינוי שלך בicq? פשוט הקאזה קצת עושה לי בעיות אז אולי אני יכולה להוריד מהicq שלך?

למעלה