רציתי לדעת מאיפה אפשר להוריד, או להשיג בכל דרך את עונות 5 ו- 6 של השרדות? תודה רבה
J justagirl182 New member 14/5/03 #1 ../images/Emo53.gif רציתי לדעת מאיפה אפשר להוריד, או להשיג בכל דרך את עונות 5 ו- 6 של השרדות? תודה רבה
../images/Emo53.gif רציתי לדעת מאיפה אפשר להוריד, או להשיג בכל דרך את עונות 5 ו- 6 של השרדות? תודה רבה
O Outlast New member 14/5/03 #5 שלום לך, איך להשיג את עונות 5-6 של הישרדות- למצוא חבר/קרוב משפחה/וואטאבר מארה"ב שהקליט את כל הפרקים וישלח לך. זו הדרך החוקית יש כל מיני דרכים לא חוקיות, אבל מתוקף היותן כאלו, לא נדבר עליהן בפורום ציבורי זה. תודה!
שלום לך, איך להשיג את עונות 5-6 של הישרדות- למצוא חבר/קרוב משפחה/וואטאבר מארה"ב שהקליט את כל הפרקים וישלח לך. זו הדרך החוקית יש כל מיני דרכים לא חוקיות, אבל מתוקף היותן כאלו, לא נדבר עליהן בפורום ציבורי זה. תודה!
A amitooshacham New member 14/5/03 #6 אוסי../images/Emo32.gif צריך לשנות את הטאג ליין כבר, לא? כל הדברים שיש שם חוץ מכללי הפורום כבר לא חשובים. הישרדות 7 תהיה בפנמה ולא במקסיקו (נו שוין, קרוב), "המשימה: הישרדות" כבר מזמן לא משודרת. וכו'
אוסי../images/Emo32.gif צריך לשנות את הטאג ליין כבר, לא? כל הדברים שיש שם חוץ מכללי הפורום כבר לא חשובים. הישרדות 7 תהיה בפנמה ולא במקסיקו (נו שוין, קרוב), "המשימה: הישרדות" כבר מזמן לא משודרת. וכו'
G gah New member 14/5/03 #7 חצי ../images/Emo32.gif חצי לא! אחרי איזה שבוע שמשום מה לא הצלחתי להיכנס למערכת חזרתי!!!! מה נשמע? מה חדש? בקשר לנושא, אם את רוצה פרטים, אלי לפרטי (אם מותר להגיד את זה ככה כמובן)
חצי ../images/Emo32.gif חצי לא! אחרי איזה שבוע שמשום מה לא הצלחתי להיכנס למערכת חזרתי!!!! מה נשמע? מה חדש? בקשר לנושא, אם את רוצה פרטים, אלי לפרטי (אם מותר להגיד את זה ככה כמובן)
O Outlast New member 14/5/03 #8 זה בסדר ../images/Emo13.gif ובקשר לטאג ליין, אני מסכימה שצריך לרענן אותו ולהוסיף דברים חדשים, ברגע שאני אמצא הודעות ראויות, הן יכנסו לשם..
זה בסדר ../images/Emo13.gif ובקשר לטאג ליין, אני מסכימה שצריך לרענן אותו ולהוסיף דברים חדשים, ברגע שאני אמצא הודעות ראויות, הן יכנסו לשם..