speeed

New member
../images/Emo53.gif

אני רוכב כבר כמה חודשים על אופני הרים, אני בן 16 ושואף להתחיל טריאתלון. הצטרפתי לרכיבות שטח במטרה לקבל קצת טכניקה, להתחזק ולאחר מכן לעבור לאופני כביש, רק יש לי בעיה אחת... ההורים שלי די פוחדים מהעניין של לרכב בכביש לצד מכוניות שנוסעות על 90 קמ"ש וכל טענה שניסיתי להעלות לא הצליחה. להתאמן על טריינר כל היום לא נראה לי, אז אם יש רעיונות...

רעיונות

הבעיה מוכרת והרבה רוכבים בגיל ההתבגרות סובלים ממנה. הנה מספר רעיונות לפיתרון: אם המטרה שלך היא טריאתלון אז אתה יכול לשחות ולרוץ ובשבת לעשות אימון רכיבה או "אימון החלפות" (אימון שמשלב את שלושת המקצועות ביחד - כמו בתחרות). אתה יכול גם לנסות ולחפש מסלול קריטריום או מסלול של סיבובים קצרים (מסלול ריצה מבטון או משהו דומה..). אני אמנם לא מתאמן בטריאתלון אך בדר"כ אני רוכב באמצע השבוע בשטח ובשבת בכביש. אני ממליץ לך גם להצטרף לקבוצת רכיבה/טריאתלון בכדי שתוכל להתאמן בתוך מסגרת, אם תספר לנו איפה אתה גר נוכל לעזור במציאת קבוצה. רן

speeed

New member
תודה על הרעיונות אבל...

אני לא בטוח שהבנת בדיוק את הכוונה שלי, אני שוחה כבר 8 שנים ומתאמן זמן רב בריצה, יש לי מאמן ותוכנית אימון אבל הבעיה היא שההורים שלי מתקשים להסכים שארכב על כבישים בין עירוניים. הם טוענים שנהגים רבים רואים ברוכבי אופניים מטרד, ושאין לי סיכוי בכלל אם אתקל בנהג מטורף. אני גר באזור הדרום ואני לא ממש מכיר מסלולי בטון באזור. מה שאני צריך הם רעיונות איך לשכנע את ההורים שלי לעלות על הכביש...

איפה באשור הדרום אתה גר?

כי יש קבוצת טריאתלון מאוד מצליחה בלהבים, שרוכבים ביחד, עם ליוויים ואיתם לא נראה לי שיש מה לדאוג. יש להם הרבה רכבי ליווי עם שלטים גדולים.

oren_hershco

New member
נהגים רבים רואים ברוכבי אופניים

מטרד, ואין לך סיכוי בכלל אם תתקל בנהג מטורף . . . צודקים, מה לעשות. אם אתה לא מוצא מסלול סגור, תתאמן על אופני הרים במשך השבוע, ובשבתות עם קבוצה בכביש ו/או רכב מלווה. זה מה יש בארצנו העולםשלישימית. אורן

speeed

New member
אני גר בעומר../images/Emo13.gif

מה קורה בועז? אז באמת שזה הרגיע קצת את ההורים שלי ואני אוכל לרכב עם הקבוצה של להבים בשבתות (כשיהיו לי אופני כביש סוף סוף), אבל בשאר השבוע אני כנראה אשאר תקוע על הטריינר. עדיף מאשר לא כלום

אני יודע על קבוצה של רוכבים..

אלה סטודנטים מבן גוריון, שהיו רוכבים כל בוקר סיבוב קטן לפני הלימודים, אני אנסה לברר אם הם עדיין רוכבים, ואולי תוכל להצטרף אליהם. או שתרכב בפארק תעשיה, בחלק הפנימי יש מסלול שאין בו מכוניות וכבישים טובים.

כמה פתרונות מאחד שהיה במצבך ../images/Emo127.gif

אני בגילך וגם לי היה את החרטה הזה אבל זה לא סיפור גדול. הנה כמה פתרונות: תמצא כביש שקט יחסית שהולך במעגלים או דו סטרי ותרכב בהקפות. זה יחסית בטוח ואם תראה להורים שלך איפה זה וכו' אולי הם ישתכנעו. דבר נוסף ומאוד מומלץ, תמצא קבוצה! אפילו תצטרף לאחד הקבוצות שרוכבות בשבת מרמלה (מפעל נשר). אז יש משהו שיקח עליך אחריות אליך וההורים שלך יהיו פי אלף יותר שקטים לא לדבר על זה שיש רכב מלווה ברב המקרים. בהצלחה!

למעלה