LoLo16

New member
מה היה../images/Emo35.gif

הדברים העיקריים: שלומי סרנגה ומושיק עפיה שרו עם לימור את "חלום מתוק" בגירסא "קצת" אחרת
בקטעים של סרנגה ביוונית שמו תרגום של דברים כאלה: "מה את עושה עם החננה?" "מושיק יגיד את שתי השורות האחרונות כי מחכה לנו המונית"...
היה יפה
אפשרת מישורי באה, ישבה 2 שניות עם לימור ושמעון על הספה ואז קמה לקרוא את השיר שהיא כתבה לכבוד לימור (אתי כבתה את השיר בשרשור התכנית התשיעית.). גידי גוב בא, לא הוציא מילה- אבל באמת הוסיף הרבה. הוא הלך לישון על הספה ולימור שרה לו שיר ערש- היה מצחיק
זה בערך תימצות של התכנית

Woogyman

New member
כרגיל - לא התלהבתי ../images/Emo110.gif

הקטע הראשון עם החצוצרות של לימור היה קורע. הקטע עם הרדיו היה כבר מטומטם. אפרת מישורי הייתה נחמדה, הרבנית קוק הייתה ענקית, מה קשור לא היו (
)
, גידי גוב... לא יודע, היה נחמד, אבל חיכיתי כל הזמן לפואנטה - איזה משהו מצחיק ולא צפוי שהוא יעשה, אבל זה שבאמת הוא לא עשה כלום היה סתם נחמד, ולא יותר. הפינת עצות של לימור הייתה מאוד נחמדה, במיוחד ההסבר על השתיה. זהו נראה לי. ציון - 7.5\10. היו תוכניות יותר טובות, אבל בהחלט היו גם יותר גרועות :).

f o x g i r l

New member
עם הצינור וסת פשוט נקרעתי...../images/Emo6.gif

זוהר, חשבתי שישימו את הקטעים ששלחנו ללעצה מהפ33ה אבל לא שמו, מבאס.

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif שמתי ../images/Emo23.gif לזה רק אחרי כמה

פעמים שראיתי את זה... אח"כ התפקעתי מצחוק...
אבל הכי מצחיק היה הסיפור עם הטיל שיפגע בים, ואז מהעוצמה הים יתרוקן לירקון וכרישים יטיילו בשנקין...

elinorikbalik

New member
בקטע

זכרת לי בקטע עם גידי גוב הכלי עם המיץ עמד ליפול וכל הקהל צחק ובסוף אורנה תפסה את הכלי . הפעם לא היו הרבה פשלות אבל היה מצחיק . בקשר לשיר הדבה הוא ישודר השבוע הבא (זה מה שארז אמר לי) וממש טעיתי בשיר המשוחזר . בהתחלה שאורנה באה לאולפן היא אמרה לקהל תראו מה זה הרגנו עכבר בשביל לעשות את השימלה .

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif את צריכה פה מדור שבועי

של "אחורי הקלעים עם רק בישראל"

למעלה