../images/Emo7.gif הצילו!!../images/Emo5.gif../images/Emo122.gifצריכה ייעוץ../images/Emo70.gif
ידידים יקרים... מעשה שהיה כך היה. ביום חמישי הזה ההפקה שלי העלתה פרזנטציה, שהיא, למקרה שמישהו לא יודע, הצגת העבודה שנעשתה עד כה בפני המורים לתיאטרון ושאר המגמה. היה זוועה.
שחקניי היקרים, משוש חיי, התעלו על עצמם ועשו את הראן הגרוע ביותר שראיתי מעודי... שכחו טקסט (יש אחד בתפקיד ראשי שזו בעיה כרונית אצלו, אבל גם האחרים, ואפילו דמויות עם שתי שורות לזכור הצליחו איכשהו לפשל בשתי השורות שלהן!), לא היו בדמויות שלהם ולא במצב, ואני מדברת פה על פשלות ברמה עולמית, כמו למות מצחוק באמצע, כניסות ויציאות מהצדדים הלא נכונים של הבמה וכו וכו´. אחרי שהסתיימה הקטסטרופה התכנסו תלמידי המגמה לקטילה בצוותא, ולהלן מסקנותיהם העיקריות: - העלילה לא ברורה - הטקסט מדוקלם ולא משוחק - הטקסט ארוך מידי - העלילה לא ברורה - הם לא הבינו את העלילה (יש פה הד, או מה??) אני לא יודעת אם זה נכון, אבל איכשהו הרגשתי ששחקניי האהובים מתנערים מאחריות (למרות שאף אחד מהם לא אמר דבר בנושא), ומאשימים אותי בלבד בכישלון המפואר שלנו. בכל מקרה, לאחר שחברי המגמה סיימו לירות בנו את חציהם, באה רכזת המגמה למהלומה אחרונה וסופית. ההצגה לא מוכנה ולא ראויה למגמה שלנו, היא שולפת בלי היסוס ובלי בושה. (היא עצמה מנחה שתי הפקות. אם היא הייתה טורחת לשבת בחזרות של ההפקות שהיא מנחה היא הייתה רואה שמצבן חמור בהרבה!!) טוב. מה שהיה היה, נכון? השאלה היא מה לעזאזל אני אמורה לעשות הלאה. אין לי מושג במה להתחיל, מה לעשות ואיך לעשות את זה! יש לי עוד חודש ושבוע לעבודה איתם, ואני נואשת לחלוטין. מה עושים???
טאשה
ידידים יקרים... מעשה שהיה כך היה. ביום חמישי הזה ההפקה שלי העלתה פרזנטציה, שהיא, למקרה שמישהו לא יודע, הצגת העבודה שנעשתה עד כה בפני המורים לתיאטרון ושאר המגמה. היה זוועה.