../images/Emo53.gif

ראיתי שהרבה ההשבט השתתפו בזינה, מישהו יכול לעזור לי, מי השתתף, ובתפקיד מי, וכמה פרקים בערך, וגם אם מצלמים את זינה בnz או ב- usa

faith2

New member
הרגי אותי וזהו!!!!

אני עדיין בהלם ממותה של זינה!! טוב אז ככה כיילב רוס (לקס השתתף הזינה ובהרקולס). אמר השתתפה הזינה הוספתי תמונה למטה בהודעות קודמות). טאי סאן השתתפה בזינה בשני פרקי הסיום! ובגללה ורק בגללה זינה מתה, ומתה סופית!!!!! אה וגם הבן של זינה סולן אם את זוכרת משחק בשבט. כרגע לא זכור לי על עוד שחקנים... בכל אופן הסידרה לא מצולמת אלא צולמה *בוכה בכי עצבני* בניו זילנד *מנגבת את הדמעות*...

סמייילי

New member
תשובה!

בת´ אלן (אמבר)- שיחקה את פילי בפרק daugter of pomira אמי מוריסון (זאנדרה)- שיחקה את הופ בפרק maternal instincs מישל אנג (טאי סאן)- שיחקה את אקימי ב-fin1+2 כיילב רוס (לקס) שיחק את טמקולה בפרק a good day דניאל ג´יימס (זוט)- שיחק בפרק a solstres carol (אין לי מושג אין לאיית את זה) דיוויד טיילור (סשה)- שיחק את סולן הבן של זינה בפרקים: ofan of war, marernal instincts, the bitter suite ג´יימי קאירו גטולו (פטסי), שיחקה תפקיד פצפון בפרק יחד עם דני ג´יימס וזהו....

THEchosen1

New member
מה??

זאן שיחקה את הופ??? טוב.... כן אין להם בעיה להשתתף בזינה כי יש להם עבר במשחק ומה גם שזינה מצולמת בניו זילנד... אבל את דניאל ג´יימס אני לא זוכרת שם...

faith2

New member
הופ??

איזה הופ? אני זוכרת הופ אחת (הבת של גבריאל) שרנה שיחקה אותה (גבריאל)

THEchosen1

New member
כן גם אני זוכרת את זה ככה...

לא ידוע לי כלום על הופ אחרת...

maayan15

New member
בעונה יותר מאוחרת...

גבריאל שיחקה אותה.... קצת אחרי שהופ נולדה הראו אותה כילדה ששוחקה כנראה ע"י זאנדרהץ... מה שאני לא זוכרת.. אני פשוט זוכרת שהראו גם את הופ צעירהץ...

למעלה