../images/Emo53.gif

קראתי פה הודעה על הסדר המומלץ לקרוא את הספרים של קסטנדה, אבל אם אני משנה את הסדר זה יהרוס לי?
מיכל.

L i z a r d

New member
את תביני הרבה יותר טוב ותהני יותר

אם תקראי בסדר נכון. אני חושב שאם תשני את מה שהומלץ פה לסדר שבו הספרים יצאו, זה גם לא יהיה נורא, אלא אם כן כל העניינים עם הסמים בהתחלה יבריחו אותך
הסדר המומלץ הוא הסדר המומלץ, בסופו של דבר.

תתחדש

New member
הסדר

שתקראי... אם בכלל, ומה שתביני... גם מה שאני הבנתי... אם בכלל הבנתי, תלוי בעוצמה האישית שלך. גם ההנאה שלך, וגם כל דבר אחר תלוי בכך. האם את ללא רבב? האם אני...? דרך אגב, אני לא קראתי אותם לפי הסדר. שתי נקודות משמעותיות ביותר ,לדעתי, הן: סיפורי עוצמה, ומעברים קסומים. או שפשוט תיפגשי עם נהוול.

תודה! ../images/Emo140.gif

אמממ... כרגע יש אצלי את סיפורי עוצמה, אבל אני חושבת שאני אחזיר אותו כדי לקרוא קודם את מציאות נפרדת ואת משנתו של דון חואן.

L i z a r d

New member
יותר חשוב לקרוא קודם

את מסע לאיכטלאן. הוא יהיה הרבה יותר משמעותי להבנה שלך את סיפורי עוצמה וההמשך מאשר השניים הראשונים. אבל כמו שתתחדש אמר, זה קשור בעיקר לעוצמה. היא תבוא.

deep ocean

New member
הסדר המומלץ לקריאת הספרים

נמצא כאן, אגב, למי שמעוניין
אני אישית קראתי את מסע לאיכטלאן, וכרגע אני באמצע מציאות נפרדת. חוץ מזה יש לי בבית את מעברים קסומים. אין לי את שאר הספרים כרגע.

deep ocean

New member
מסמך על קסטנדה ../images/Emo20.gif

אני מצרפת מסמך על קסטנדה (כל מה שרצית לדעת ולא העזת לשאול
) הוא גם נמצא בקישורי הפורום בקטגוריית קסטנדה. הפורמט הוא בגירסת RTF וכל גירסה שיש לכם של WORD תצליח לפתוח אותו.

deep ocean

New member
ואתו הקובץ בפורמט HTM

למי שאין לו WORD או לא הצליח לפתוח עם ה-WORD...

אממממ... ../images/Emo13.gif

אני עכשיו רק מתחילה להרגיש דברים בעקבות הספר.... ז"א אני מתחילה להיות מודעת יותר למה שמסביבי, לרוח, לבע"ח... אבל רק להרגיש, עדיין לא להבין... בגלל זה אין לי עדיין שאלות, אני מקווה שאני אדע יותר בהמשך
deep ocean
על הקובץ הוא עוזר לי מאוד! מיכל.

L i z a r d

New member
יופי, יופי

אל תגיעי לכל מיני הבנות אינטלקטואליות לפני שתרגישי. את מרגישה. זה מעולה. אמרתי לך שהיא תבוא?
הנה.

למעלה