shye10

New member
יש מישהו מת"א שהולך לקיבוץ געתון הקורס למחול?

רוני1817

New member
בקשר לפוינט..עזרה!!

הבנתי כשעושים פוינט צריך להפעיל את השרירים מעל האצבעות.. צריך להרחיק את האצבעות אחת מהשנייה ולמתוח אותם.. אבל איפה יש שם שרירים.. חח אני לא מצליחה למצוא אותם.. מי שמבין למה אני מתכוונת שיגיד לי וקצת יסביר שזה יהיה לי יותר ברור.. תודה רבה רבה.. וממש יעזור תמונות או סרטונים.. תודה ענקית!!! :)

רוני1817

New member
עזרה דחופה.. תודה

הבנתי כשעושים פוינט צריך להפעיל את השרירים מעל האצבעות.. צריך להרחיק את האצבעות אחת מהשנייה ולמתוח אותם.. אבל איפה יש שם שרירים.. חח אני לא מצליחה למצוא אותם.. מי שמבין למה אני מתכוונת שיגיד לי וקצת יסביר שזה יהיה לי יותר ברור.. תודה רבה רבה.. וממש יעזור תמונות או סרטונים.. תודה ענקית!!! :)

אביבaviv

New member
ריקודי היפ הופ

שלום לכולם מעולם לא למדתי ריקוד באופן מקצועי (מעבר ל3 שנים ביסודי), אך בתקופה לפני הצבא ומעט בצבא עצמו נחשפתי לריקודי היפ הופ וממש ממש נהנתי אני עכשיו משתחררת ומחפשת מקום באזור הצפון (טבעון-רמת ישי וכו') בו מלמדים היפ הופ, משהו שגם אני - בהתחשב בכך שלא למדתי ריקוד - אוכל ללמוד שם האם מישהו מכיר משהו? תודה מראש אביב

לךלישון

New member
מחפשת מידע על הסדנה של עדה אורני בחיפה...

לא מזמן שאלתי פה על מקום לרקוד וכיוונו אותי אל אותה סדנה. לפי הבירורים שלי הבנתי שהסדנה מיועדת לטווח ארוך של כמה שנות למידה ובאופן אקדמי,ואילו אני מחפשת מקום טוב ואיכותי לרקוד בו, בעיקר מודרני, עד הגיוס שלי בנובמבר. הייתי רוצה לדעת, אם מישהו יודע, אם גם מתקיימות שם סדנאות-ערב ושיעורי מודרני או קלאסי רגילים שלא במתכונת של מערכת לימודים? אני פשוט מעוניינת להגיע לחיפה מספר פעמים מועט בשבוע לכמה שיעורים , ככה קצת להתחזק ולשמור על הריקוד עד הצבא. תודה ..

MC PEACHES

New member
מורה פרטית באזור באר שבע?

שלום כולם! אני חדשה פה ומצטערת ליפול עליכם אבל אני נכנסת להיסטריה קלה... אני עוברת/חוזרת לאזור באר שבע ממש בקרוב ולא מצליחה למצוא שום מקום ללמוד בו. אני בעיקר מחפשת מורה פרטית לקלאסי וראיתי הודעה ישנה בנושא בפורום. למישהו יש רעיונות בשבילי?

malika2

New member
לימודי בלט ומחול קלאסי

שלום אני בחורה בת 22 מעולם לא למדתי בלט אך יש לי רקע כללי במחולץ ברצוני להתחיל ללמוד בלט האם אתם מכירים סטודיו בירושלים שמלמד בלט ומחול קלאסי בגלאים כאלה ...

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifמישהו הולכת לקורס בתלמה ילין?...

וד"א, אף פעם לא עליתי על פויינט {ויש לי נעליים..}, כדאי לי לעבור התנסות ראשונית בקורס או לוותר על השיעורים האלה?

ליאנההה

New member
אממ..

בבאר שבע יש את בת דור, למה לא להתחיל ללמוד שם..? זה הדבר הראשון שאני הייתי חושבת עליו אם הייתי מגיעה לבאר שבע . . . . .

מנסה להבין אותך../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

הכוונה למתיחת הפויינט
כן,כשמותחים פויינט יש להפעיל את השרירים שבכף הרגל,באיזור הקשת יש לך שרירים.אין צורך להשתדל ולהרחיק את האצבעות אחת מן השנייה,פשוט לא לקרבן יתר על המידה...תשאירי אותן כפי שהן במצב הרגיל שלך,ביומיום

toto41

New member
מחולה בירושלים

יש שם רמות בכל מני סגנונות ריקוד וגם קלאסי. יש גם ברמות- אני לא זוכרת כל כך לכוון אותך, אבל יש שם בחורה רוסיה שמלמדת, לדעתי גם שם יש רמות (עד כמה שאני זוכרת מלפני כמה וכמה שנים...) יש גם ורטיגו גם שם לדעתי יש רמות יש גם בבית הנוער זה מה שאני זוכרת.....

reuthi

New member
בית הנוער

בבית הנוער בירושלים (זה נקרא "תיאטרון מחול ירושלים") יש שיעורים לכל הרמות ולכל הגילאים.... כדי לבדוק, זה די שווה!

למעלה