dekel10020

New member
עזרה לארכיון של סמינר הקיבוצים

אנחונו שואלים אם אתם מזהים אנשים במחול בקובץ המצורף בתודה דקל סמינר הקיבוצים

סטודיו למחול של אורלי בצרי

מישהו יכול לתת פרטים אודות הסטודיו [טלפון,כתובת וכדו'] וגם אם מישהו שלמד שם יכול לכתוב על הקורסים למחול עדיפות לתגובה מהירה ככל האפשר!!!!!!

rona rona4

New member
עזרה בבקשה ../images/Emo13.gif

שלום אני גרה באיזור חיפה ואני מחפשת סטודיו למחול (קלאסי ומודרני) טוב ללמוד שם. (לנוער) למישהי יש המלצות? תודה רבה

לךלישון

New member
אנא עיזרו לי למצוא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סיימתי 12 שנים של לימודי מחול כולל בגרות , אני מתגייסת בעוד כ-4 חודשים ועובדת הרבה שעות כך שאינני רוצה להתעסק כרגע עם אודישנים ולהקות גדולות. הייתי רוצה שתעזרו לי למצוא מקום טוב ואיכותי לרקוד בו עד הגיוס. אני מחפשת סטודיו איכותי למודרני (שיכול לתת גם שיעורי קלאסי) בכל ימות השבוע לא משנה מתי, בשעות אחה"צ או הערב. שלא יהיה ג'אזי כזה אלא ממש מודרני מתקדם כי הורגלתי לכזה בשנותיי האחרונות היכן שלמדתי הדרישה העיקרית היא באיזור חיפה . תודה ענקית!!!

לrona

שמעתי על סטודיו למחול של אורלי בצרי בקריית חיים ,אך אינני יודעת פרטים נוספים

mamutot

New member
יש את הסדנא להכשרת רקדנים בחיפה!!

לא שמעת על זה? זה מקום שכבר קיים משהו כמו 10 שנים, בדיוק השבוע מסתיים קורס הקיץ שם עם ג'יי אוגן, בועז כהן (קולברג) קורלי לאדאם (להקת נועה דר) ועירד מצליח. אם את רוצה פרטים נוספים דברי או איתי: 0524564342 - מיכאל מילר או עם עדה אורני 0523452879 יום סבבה..

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifטוב יש מצב שזה קצת באיחור...

אבל בכל מקרה.... מישהי יודעת על קורסי קיץ טובים באזור אשקלון?? זה ממש יכול לעזור ...=]

למעלה