danezeq

Member
../images/Emo53.gif

הצילו!!!!!!!!!!!!!!! האתר שלי גוסס!!!! TRIPOD האכזריים האלה הורידו את המכסה מ50 מגה ל 20 מגה תוך כדי שהאתר שלי ניצל את כל ה50 מגה! עד שאני לא אצמצם את גודלו ל20 מגה אני לא יכול אפילו לעדכן אותו! עכשיו הוא אתר רפאים! זאת הפרת זכויות אדם! באתר, יש תנועה רבה - כל פעם שהיא חורגת את המקסימום שTRIPOD אנשי הכיבוש האכזריים,מקצים האתר ננעל למשך שעתיים! - מה זה הטרור הזה? לאתר שלי כבר אין זכות קיום כמו בעבר והוא בדרך חד משמעית - הכחדה. הוא לא עודכן כבר יותר מחודש בגלל הכיבוש והטרור של TRIPOD העובדה שאיני יכול בכלל לגשת לעדכן אותו היא הפרת זכות הומניטרת בסיסית שכל אתר זכאי לה! אני עם טריפוד גמרתי!! אני חייב את עזרתכם!!!! הצילו אותי ואת האתר שלי! יש עוד זמן לשנות! אני חייב עצה שלכם! - האם אתם מכירים אתר מארח טוב? אבל אחד אמין, לא אכזר, פרא אדם, טרוריסט ונאו-פאשיסט כמו טריפוד! אתר שוחר שלום שיאפשר לאתר שלי לנח ולהגיע לנחלתו בשלום, אחרית ימיו, אתר שלא יגביל את התנועה וינעל את האתר, אתר שלא יעלה יותר מידיי פרסומות, שהן כיבוש לכל דבר! כיבוש חסר תקדים ורחמים של שטח המסך שבו נצפה האתר! לא אכפת לי שהשטח יהיה קטן, - אפילו 20 מגה יספיקו לי! רק לא אינתיפאדה בדומה לאינטיפאדת טריפוד- עייפתי מהטרור של האתר הזה תודה, בתקווה לעתיד טוב יותר, דניאל

fireman

New member
יש משהו

שאני משתמש בו לכל האתרים שלי www.brinkster.com נותנים 30 מגה בחינם ללא פרסומות בכלל החסרון הוא כתובת ארוכה מאוד

mishmesh

New member
כמו שfireman הציע גם אני ממליץ לך

לעבור לברינקסטר, אבל הבעיה היא שהם קורסים מדי פעם והם קצת איטיים. אבל אם הפרסומות לא מפריעות לך, אני ממליץ על גיאוסיטיז. אומנם הפרסומת שלהם די גדולה, והם מגבילים רק ל15 MB(אבל אתה יכול לפתוח כמה חשבונות...) אבל הם מאוד מהירים ומאוד יציבים, וניהול הקבצים אצלם מאוד מאוד מאוד נוח.

דניאל...

גם אני ממליץ לך על ברינקסטר, והיתרון הבולט - תמיכה ב-ASP, אם זה משנה לך.. בכ"א ג´אוסיטיז אכזב אותי לאחרונה, אז אני לא משתמש בו יותר, הוא היה הטרוריסט שלי, נפל בזמנו הרבה פעמים.. בקיצור ברינקסטר.. נ.ב. יש לי בחשבון בהוסט שלי (בתשלום, עולה יותר מדי - לא כדאיי לך!) מקום פנוי, אם אתה צריך איזה משהו זמני שאין לך מקום בשבילו.. אני יודע..

danezeq

Member
תודה לכל העונים

כולם ממליצים לי לעבור לברינקסטר - אבל אם הם איטיים - לא בא בחשבון!! האתר כ"כ מפוצץ וכבד - ואם הוא קורס - אז בכלל אין מה לדבר
אגב אני לא צריך תמיכה בASP כי אני לא יודע ASP - אני רק צריך אתר הכי מהיר שיש, אפילו שיהיה עם פרסומת (בחלון מוקפץ) שיהיה יציב ושלא תיהיה הגבלה לתנועה באתר - זה הכי הכי הכי חשוב מישהו מכיר אתר כזה
?

אותו סיפור היה לי עם הארי הארי פוטר

מה לעשות, אני לא מצאתי כזה הוסט.. אתר גדול צריך כבר הוסט בתשלום - אבל זה עולה כסף.. כמו שאמרתי אם אתה צריך באופן זמני אני יש לי קצת מקום אצלי, אבל כדאי שתמצא איזשהו סידור.. אם זה יהיה האתר הרשמי של הפורום אולי תפוז יסכמו לתרום מקום, תחשוב על כל מיני פתרונות.. גם אני בבעיה הזאתי, כי ההוסט עולה לי 600 לשנה, ואין לי הכנסות, רק הוצאות מהאתר אז..

למעלה