כלואה

New member
../images/Emo53.gif

אני לפני כמה החלטות מאוד חשובות ומשמעותיות בחיי. אפילו הייתי אומרת כאלו שישנו אותם מקצה לקצה. את ההחלטות אני נאלצת לקחת לבד ואני מפחדת לטעות...מה עושים?- אני כל כך מפחדת לטעות!

הצעה אישית שלי..

כשמנסים "רק לחשוב" על זה - הכל מתערבל בראש, מקבל פרופורציות מפלצתיות, מלחיץ.. שבי. עשי לך כוס קפה. שימי מוזיקה שקטה ברקע. קחי דף נייר, עפרון והתחילי: עשי טבלאות. עמודה לכל החלטה. פצלי לשניים - בעד ונגד או:טוב ליהודים/רע ליהודים. על פי השיקול שלך. ורדי לעומק! בלי להתחמק! היי הכי פסימית, היי הכי אופטימית - לכל ההחלטות. שימי בצד את הנייר. קחי לעצמך פסק זמן (לכי לרקוד סלסה או משהו
) אחרי פרק זמן - לכי לקרוא את הדף. זה עוזר. מבטיחה. לפחות עוזר לעשות סדר בראש.. בהצלחה!!!

כלואה

New member
את בהחלט מרגיעה

לפני השינה, תודה. לוקחת את ההצעה ומנסה אותה. בבוקר בטוח אהיה יותר חכמה, תודה! נ.ב. ניסית את ה|טלפון|, איפה את?

viviti

New member
בסופו של דבר........

כל ההחלטות בחיים הקטנות והגדולות מחליטים לבד....... גם אם מחליטים עם בנזוג...... או עם שותף.... או עם הורים או עם ילד..... מחליטים לבד... לפעמים מחליטים לא להחליט ולתת לצד השני לקחת אחריות על ההחלטה ורק להסכים.. וגם זו החלטה..... גם אם מתייעצים עם מישהו ומאמצים את דעתו..... זו גם החלטה... כל החיים זה מצבור של החלטות..... עשית את זה קודם וללא ספק את מסוגלת לעשות את זה גם עכשיו.

כלואה

New member
את צודקת,

אלא שישנם דברים שאני לא בטוחה לגביהם. גדולים כאלו. שום כלום!- יהיה בסדר
, אם חושבים ככה הדברים מתמזערים להם

למעלה