היי אנטה![]()
הייתי רוצה לדעת לפי כל שרשמתי עד כה והעובדה שזה לא טריים מה אחוזי הצלחה והאם יש עוד כמה בנות שהצליחו בפעם הראשונה אחרי הפשרה ובמצב אופטימלי כמו שלי רירית 9.5 יפה ו3 עוברים עם התפתחות טובה
היי אנטה
מאחר שאת בשיאו של טיפול אני כרגע מפציר בך עזבי סטטיסטיקה והסתברות. תתמקדי בהצלחה שלך וזהויש פה נשים שהצליחו עם קרטיבים בסיבוב 3 כאשר לא היה להם הצלחה עם טריים. לכן אני אני כרגע לא נותן לך פה את המספרים הסטטיסטיים. רק הערה טכנית קטנה. בד"כ בפורוםמים נהוגים לשרשר הודעות. לשרשר הודעה פירושו לענות בתגובה להודעה קיימת. בעמוד פורום שי מקום ל- 20 הודעות ראשיות ואין ספור תגובות להודעות כל פעם שאת פותחת הודעה חדשה אז ישנות אך לא פחות חשובות עוברות לעמוד הבאה של הפורום. כאשר את מגיבה להודעה ולא עברו 72 שעות מרגע פתיחתה, אז היא תקפוץ לראש עמוד הפורום. על איך לשרשר הודעות תוכלי לקרוא הקישור הזה![]()
אוקיי![]()
אני מקווה ששירשרתי , האמת שאני לא יודעת מה אחוזי הצלחה בקרטיבים אין כלכך הרבה שהצליחו בקרטיבים ולכן השאלה אני די מתרכזת בהצלחה שלי
איך ידיד מלח אומר...
ידיד = ידידיאיך ידיד מלח אומר...
את בהריון עד שלא יוכח אחרת מחזיקים אצבעות![]()
ברוכה הבאה אנטה!!!![]()
הייתי רוצה לדעת לפי כל שרשמתי עד כה והעובדה שזה לא טריים מה אחוזי הצלחה והאם יש עוד כמה בנות שהצליחו בפעם הראשונה אחרי הפשרה ובמצב אופטימלי כמו שלי רירית 9.5 יפה ו3 עוברים עם התפתחות טובה
כמו שנאמרברוכה הבאה אנטה!!!
מחזיקה אצבעות להצלחה!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.