reality show

New member
../images/Emo53.gif

אבא שלי חטף התקף פסיכוטי, ככל הנראה של מאניה (הוא אובחן כסובל ממאניה דפרסיה לפני כשנה וחצי לאחר שחטף התקף). הבאנו אותו אתמול לבי"ח, אך שם נאמר שהיות שהוא לא מסוכן, לא ניתן לדחוף לו תרופות בכוח. הוא כמובן שאינו מוכן לקבל תרופות בשום פנים ואופן. הוא איננו שפוי באופן מובהק, חושב בצורה לא רציונלית, והבעיה היא שרשויות הבריאות/ המשטרה ממש לא עוזרים ורק אומרים ש"אין מה לעשות". מה זאת אומרת אין מה לעשות?! הוא כל היום בבית עם אמי ואחי (אני חיילת, במהלך השבוע נמצאת בצבא) שחיים בלחץ מתמיד שמא יקרה משהו מעבר לשטויות המוזרות שהוא מדבר ולמבט הפסיכופתי שיש לו בעיניים. עזרו לי, אני ממש דואגת לאמי ואחי. איך אפשר להכניס אותו למוסד כלשהו? בי"ח לבריאות הנפש? הוסטל אולי? איך ניתן לשכנע אותו לקחת תרופות? אשמח לכל עצה.

ד קובי

New member
מאניה דפרסיה

שלום לך וברוכה הבאה את יכולה לקרוא אודות מאניה דפרסיה בקישור הזה: http://www.doctors.co.il/xID-3950,xCT-230,m-Doctors,a-Article.html אם בבית החולים הוא אובחן כלא מסוכן אז לא ניתן להכניס אותו לשום מקום... האם הוא הגיב באלימות כלפי אחד מבני המשפחה? (לא ציינת ) חשוב לעטוף אותו באהבה ולא לתת לו להריש לבד או דחוי חלילה. שבו איתו והסבירו לו את החשיבות שבעניין נטילת התרופות. בהצלחה

למעלה