please!!!!!

i l i

New member
../images/Emo53.gifplease!!!!!

לפני כמה ימים נפגעתי קשות מהחברה הכי טובה שלי... אני והיא עדיין לא ראינו שר הטבעות וקבענו לראות ביחד את שניהם ומרתון של סרטי דיסני.. סופשבוע מהסרטים.. שתינו ועם עוד אחת שאיתנו.. בקיצור לפני כמה ימים היא באה מספרת לי שהיא ראתה את שר הטבעות אם חברה אחרת.. לא אחת מהשלושה ושהיה כיף.. אני בלב נפגעתי ואמרתי לה כזה אחלה והעברתי נושא.. החברה השלישית נפגעה ממש והלכה ואמרה לה והיא עונה לה ב- אני לא חייבת לך כלום מה את אמא שלי.. וסיפרה לי את זה.. הלכתי ודיברתי איתה והיא התחילה כאילו אני לא חייבת לך כלום עזבי אותי כבר.. אמרתי לה טוב.. עכשיו היא הבינה ששתינו נפגענו וביקשה סליחה.. אנחנו כביכול סלחנו לה אבל אנחנו לא קוראות לה יותר לדברים.. כמו שהיא לא קראה לנו.. ואת המרתון היא לא תעשה איתנו.. לא משנה אני בגלל שהיא החברה הכי טובה שלי פגועה מאוד והיא לא מבינה את זה ולאט לאט עם הזמן אני מתרחקת.. עכשיו הקטע שאם זה יימשך ככה אני פשוט אשנא אותה וכשמדובר על החברה הכי טובה שלי מגיל 4 זה קשה... נכון שהיא לא חייבת לנו כלום אבל למה קבעת אם את לא מקיימת... אני רוצה לנתק איתה את הקשר בגלל זה.. כי נפגעתי אבל מצד אחד.. זה בסדר לנתק ככה את החברות אחרי כל כך הרבה זמן בשביל זה.? חוצמזה גם בזמן האחרון היא מתרחקת היא מתקרבת יותר לזאת שהיא ראתה איתה את הסרט.. ואני לשניה.. עכשיו השנייה בחמש חודשים האחרונים כל הזמן איתי היא אפילו הספיקה לשלוח פה הודעה בפורום בשמי.. כאילו ממש התקרבנו ולפני כמה זמן ממש פגעתי בה.. מה כדאי לי לעשות עם כל אחת מהם...?

סתיו מם

New member
אילי, כבר כתבת את ההודעה הזאת?

או שאני מתבלבלת... נדמה לי שכבר סיפרת ודיברנו על זה, וגם על הצורך שלך בניתוק מהחברה הזאת ועוד כמה... אבל אם את רוצה לדבר על זה עוד - אנחנו כאן בדיוק בשביל זה...

i l i

New member
בערך..

הזכרתי את העניין.. דרך אגב היום רבנו על זה.. הכל התפוצץ..! הראשונה שתקה והשניה אמרה שהם לא טעו ולא מבקשות סליחה.. אז אמרתי להם שמעכשיו אז נשנא אותם.. בערך לא בדיוק.. זה העיקר...

ili מותק!!../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo70.gif

תראי אני יכולה לעזור לך בבעיה שלך.. ולדעתי זה מה שאת צריכה לעשות:עם הבנות ממש פגעו בך את צריכה באמת לשכוח מהם כי הם לא שוות את זה... אבל מצד שני זה רק סרט שהם לא ראו איתך.. מותר להם.. הם באמת לא חייבות לאף אחד כלום ואם הם ראו אותו לבד.. בילדיך ובלי החברה השניה שלפי דעתי נשמעת מזה חמודה ומתוקה..ולא אחת שתעשה דבר כזה.. כי היא לא כלבה.. אז כניראה יש סיבה והם רצו לראות אותו לבד!! רב הסיכויים שהם לא שכחו שגם את רצית לראות את הסרט איתם.. או שהם לא ישיגו אותכם בטלפון... אז ראו אותו לבד!! אני חושבת שאת לא עצבנית כל כך על הסרט את רק רוצה להתרחק אז תעשי את זה ותראי אם זה מפריע לך... אם לא אז לדעתי כל השנים של החברות בינכם איתה סתם.. כי הזאת שהיית חברה שלה מגיל 4 או משהו.. אז לא היתה חשובה כל כך.. כי חברות טובות באמת לא מחפשות את הריב הכי קטן ומתרחקות אחת מהשניה...

i l i

New member
ilu תודה..!

את מדברת כאילו את מבינה הכל ואת בתוך הריב הזה זה פשוט מעולה.. קלעת בול בכל המקרים..!! לא היה דבר אחד לא נכון.. ואיי אולי אנחנו מכירות מאיפשהוא?!

i l i

New member
וואלה צודק..!!!

אתה לא צריך לסבול ככה: לעשות גבות רגליים וכל השיט הזה.. אממ לסבול בנים.. להבין בנים.. להבין בנות... להיות יפה.. מושלם.. זה קשה נכון.. להסתרק!!!

RACHELI S

New member
הי..!

אל תשכחי שנשים יותר מחוזרות ומוחמאות וגם יכולות להשיג הרבה בהיותן... נשים!!

MrListen

New member
בנות אני עדיין צריך להבין, למרות

שזה בלתי אפשרי לחלוטין להבין את רובכן.

missy j

New member
היי מיסטר

קודם כל ברוך הבא. אם אתה גבר אז גם תישאר... בכל מקרה אם תמשיך להסתובב אז תבין כמה דברים עלינו!

Roniii

New member
אילי - בעיה../images/Emo78.gif

מצד אחד, חברה טובה מגיל 4, זה לא הולך ברגל. תשאלי את ויקי קנפו... אבל לפעמים, אין מה לעשות - זה לא עובד יותר
. אז השאלה היא אם זה משהו שאפשר לתקן, או משהו שהתקלקל לגמרי
... בינתיים לכי עם מה שאת מרגישה, אבל תנסי לא לקחת החלטות עד שאת קצת מתקררת
... חוצמזה, נשמע שהיא ממש מעצבנת, כאילו - אם היא קבעה, אז למה היא מבריזה
? ועם השניה - לא הבנתי בדיוק מה הסיפור.

i l i

New member
הקטע הוא ש..

הם לא מוכנות להודות שהם טעו..! רק אם הם יבקשו סליחה הכל יגמר.. השלישי שגם היה איתם הודה שהוא טעה וביקש סליחה.. והוא בא אתמול למיני מסיבת פיג'מות.. ושתי החברות הכי טובות שלי לא באו בגלל הסליחה הזאת.. והקטע שלא רק שהם לא מבקשות סליחה, הם מאשימות אותנו על זה שאנחנו לא קוראות להם לכל מקום.. שבעצם גם לדבר הכי קטן ושטותי אנחנו מתקשרות להודיע וזה כזה מעצבן.. אחת מהם התקיפה בחזרה והשניה בס"הכ אמרה לחברה שלי שתקי אל תדברי פשוט סתמי תפה שלך.. כאילו דיי רציני את לא יותר טובה ממנה אל תגידי לה לשתוק במיוחד שלא טעית.. והקטע שהיא עשתה את זה כבר שלוש פעמים.. ואני אפרט: פעם אחת אני והיא תכננו ללכת לשוק ובסוף לא רציתי אז ביטלתי יום יומיים לפני ככה.. היא קראה לשנייה (זאתי שהיא ראתה איתה את הסרט, ולשלישי..) חברה שלי... זאתי שבצד שלי בכל המריבה רצתה כל השבוע ללכת לשוק ואמרה את זה והכל והם הלכו בלעדיה... עכשיו שהיא אמרה להם .. תודה שקראתם לי.. היא הגיבה לה בכזה: דוגרי.. לא חשבנו עלייך בכלל... איזה מעצבנת.. הקטע שהיינו אמורים להיות חמישיה 4 בנות ובן.. (נוטה להומו..) וכאילו פתאום התפצלנו, והבן נשאר נייטרלי... המקרה השני הוא מה שסיפרתי לכם.. אבל בהתחלה כאילו ממש אחרי הסרט.. (הסרט היה לפני שבוע וחצי.. שהיא אמרה לה תודה שקראתם לנו ותודה שהברזת.. והיא שוב אומרת לה סתמי תפה פשוט שתקי.. עכשיו אני והיא חברות מה זה טובות ואנחנו כל החיים ביחד וזה מעצבן.. כאילו הראשונה הייתה אמורה להיות החברה הכי טובה שלי וככה זה השתנה... פאקק מאז שאני זוכרת את עצמי אנחנו חברות.. למה אי אפשר לבקש סליחה?!?

למעלה