IVF

פלוק

New member
../images/Emo53.gif IVF

שלום לכולן אני לפני IVF אך עדיין לא אישרו לי ויש לי עוד הזרעה אחת לפני. אני מגיעה לאינטרנט רק פעם בשבוע ומאד חשוב לי לדעת על כל התהליך. האם מישהי יכול לפרט לי את התהליך או להפנות אותי למידע כי גם ב"חיפוש" לא מצאתי משהו מסודר. אני רוצה לדעת איזה תרופות לוקחים ומה עושים בכל שלב מתחילת הטיפול זה מאד חשוב לי. אני מטופלת בבית חולים ושם קשה לקבל מידע לפני שממש מתחילים בתהליך. למרות שהאחיות מקסימות (וגם הרופא) הן מעדיפות לא להסביר עד שיחליטו סופית שאנחנו הולכים ל- IVF אפשר גם לשלוח לי מסר. תודה מראש

טאניוש

New member
שלום פלוק

קודם כל מאחלת לך מכל הלב לא להגיע ל-IVF אלא להצליח בהזרעה הזאת. אם תוסיפי מעט פרטים תוכלי לקבל מידע מדיוק יותר. באיזה קופת חולים את? באיזה בית חולים מטופלת?מה הבעיה שלכם? עיקרונית לוקחים תרופה לדיכוי הביוץ (דקפפטיל ביום 21 למחזור) ומיום שלישי-חמישי למחזור הבא מתחילים להזריק תרופות לגירוי זקיקים בשחלות. תוך כדי עוקבים אחרי תגובת הגוף באולטרא סאונד ובדיקות דם (מגיעים לבדיקות בתדירות גבוהה,כל יומיים-שלושה). התהליך נמשך בערך שבועיים,תלוי בתגובה שלך,ואז לוקחים כוריגון שגורם לביוץ.יום אחרי כוריגון (לא זוכרת בדיוק כמה שעות אחרי) מבצעים שאיבת ביציות.שאיבה נעשת בהרדמה כללית ברוב המקרים,אבל יש שעושים את זה בהרדמה כללית,לדעתי מותר לבחור.יום אחרי שאיבה מודיעים על מספר הביציות שהופרו.יום שלישי אחרי השאיבה מחזירים עוברים לרחם.יום אחרי השאיבה מתחילים גם תרופות לתמיכה (תרופות של הורמון פרוגסטרון שבהריון טבעי מופרש על ידי השילייה- גסטון,אוטרגסטן,אנדומטרין ויש עוד משהו חדש שלא זוכרת את השם).שבועיים אחרי ההזחרה - בדיקת בטא... זהו. לא תמיד הטיפול נראה ככה, לפעמים לוקחים דקפפטיל יומי,לפעמים אין תמיכה וכו'.דברים משתנים מרופא לרופא וממקרה למקרה. עוד פעם בהצלחה בהזרעה, ואני בטוחה שתקבלי עוד תגובות.

טאניוש

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

בנות! תיקונים,השלמות,מישהי?...

נועם@בת

New member
מידע את יכולה לקרוא במאמרים

בשאלות הנפצות ובקישורי הפורום (סרגל כחול למעלה). אני מצרפת לך את ההודעה ממנה אני שאבתי לראשונה את המידע. הפורום בו נכתבה ההודעה כבר לא קיים, אבל באורח פלא ההודעה שרדה בעמקי המחשב שלי, ותודה לדובה קטנה (אמא מאושרת דאז) שכתבה את ההודעה. שבוע טוב נועם

למעלה