../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif

אני ממש ממש תקועה בהכל אני תקועה עם בעל שלא מראה לי אהבה ואומר לי כל הזמן כמה אני מכוערת ולא שווה כלום(הדבר העצוב הוא שאני לאט לאט מתחילה להאמין לו. אני מסתכלת במראה ושונאת את מה שאני רואה, שמנתי נורא (למרות שאני רק 3 חודשים אחרי לידה) העור שלי נראה כאילו התבגר בכמה שנים, ואין לי מוטיבציה לכלום. הפכתי להיות אדם ממורמר שלא אוהב את עצמו אין לי מקצוע, אין לי עבודה, ואין לי כסף. המצב הזה ממש מבעס אותי במיחד לאור העובדה שאני אדם בעל אינטיליגנציה גבוהה ואני מרגישה ממש מבוזבזת איך לעזאזל הגעתי למצב הזה אני ממש לא אני תעזרו לי למצא את עצמי אני מאוד אוהבת את ספריה של לואיז . ל.היי אך איני מממשת את הכתוב בפועל איך אני יכולה להרים את עצמי דרך אגב יש לי 3 ילדים קטנטנים , ואני רוצה להתגרש מבעלי
תודה לעונים

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
../images/Emo68.gif קודם כל לאהוב את עצמך

הריון ולידה לא מקילים על הגוף, ואחרי לידה אנו לא נראות בדיוק בנות 17. כל השינויים והתמודדות עם תינוק גם הם לא פשוטים. את אדם בעל יכולות גבוהות, אבל את מתמודדת עם מצב לא פשוט
. האם תוכלי להתסתכל על החוזקים שלך, על היכולות שלך, על מה שיש בך? האם את יכולה לחזור לתחושה שאת שווה משהו, ולא רק משהו אלא הרבה? מי מסביבך יכול לעזור לך בכך? האם לקחת לעצמך יום חופש מהתינוק ומכולם ופירגנת לעצמך פינוק? כאשר תרגישי שוב כוחות, תוכלי להציב גבולות ולא לאפשר לבעלך לרדת עלייך.

שלום יש לי גורה

את אומרת ש.. 1. יש לך בעל שלא מראה לך אהבה 2. את מסתכלת במראה ושונאת את מה שאת רואה 3. אין לך מוטיבציה לכלום 4. הפכת לאדם ממורמר שלא אוהב את עצמו 5. אין לל מקצוע, 6. אין לך עבודה, 7. אין לי כסף. 8. את מרגישה מבובזת 9. יש לך אינטלגנציה גבוהה 10. את אוהבת ספרים של לואיז הי 11. את לא מיישמת את הדברים שאת קוראת 12.ילדת לפני שלושה חודשים 13.יש לך שלושה ילדים 14. את רוצה להתגרש 15. את לא עצמך ואת רוצה שנעזור לך למצוא את עצמך אדם הוא מכלול סבוך המורכב מהרגליו, תפיסת עולמו ונסיבות חייו וסביבתו בהודעה שלך את מפרטת פרטים שונים מתחומים שונים בחייך שאין לי ספק שבחויה שלך כולם קשורים קשר הדוק תלויים ומשפיעים האחד על השני. יחד עם זה אני מזמין אותך להתבונן ברשימה ולבחון היכן הפוקוס בהודעה שלך? מהו הדבר שאת יודעת שאם תשני או תשיגי יעשו הבדל משמעותי לטובה בחיים שלך? שם המשחק הוא מיקוד דווקא בגלל שכל קשור בהכל, מיקוד והשקעת אנרגיה בנקודה אחת משפיעה באופן מידי על נושאים אחרים. ברוכה הבאה

למעלה