Panch Panch

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif

אני לא יודעת אם הגעתי לפורום הנכון אבל בכל זאת... אני בת 21. יש לי קרוב משפחה בן 16. השבוע היה לנו אירוע משפחתי, שבו שתיתי קצת. ההורים שלי התחרפנו מזה כי הם לא רגילים לראות אותי שותה וחשבו שאני מסטולה לגמרי (למרות שלא) בכל מקרה הקרוב משפחה התעלק עלי כל האירוע, רצה לרקוד איתי וניסיתי להעיף אותו ממני. בפעם אחרת חיבק אותי בכח. במשך כל הזמן הזה אני מנסה להעיף אותי ממני, ואני מנסה להגיד לו שילך ושיעזוב אותי בשקט אבל הוא לא שם עלי וחשב שאני צוחקת איתו. כשניסיתי ללכת משם הוא תפס אותי בכח ומשך אותי בצחוק, וכשהתנגדתי זה היה נראה כאילו אני משתפת איתו פעולה וזורמת איתו. ההורים שלי הסתכלו עלי בהלם. הם חשבו שזה כתוצאה מהשתיה. מאוחר יותר אמא שלי דרשה ממני להפסיק עם ההתנהגות הזאת כי אני עושה לה פאדיחות. רציתי להסביר לה שהוא נמרח עלי כל הערב אבל היא חשבה שאני מדברת שטויות מהאלכוהול. בקיצור- נראתי שם כמו זונה פדופילית והוא גרם לי להראות ככה. מה עושים במצב כזה? איך לתקן את הנזק שנגרם? אני ממש מרגישה איכסה בגללו...

Ofra m

New member
אין מה לתקן

את התנהגת באותו זמן כמו שהתנהגת וכפי שהתאים לך, אין צורך בהלכאה עצמית וברגשות אשם, מה שהיה היה ועכשיו יש את הרגע ומעתה את יכולה להתנהג איך שנכון ומתאים לך, בקיצור תזרמי .....יום טוב לך עופרה.

Panch Panch

New member
התנהגתי כפי שהתנהגתי...?

אני התנהגתי בסדר גמור, הוא זה שנמרח עלי ככה!!!!!!!!!!!!! כל הערב ניסיתי להעיף אותי ממני!!!!! אאל"ט זהו פורום להרגיש טוב. נכנסתי הנה במטרה לקבל עצה טובה. אם אין לך משהו טוב להגיד עדיף שלא תגידי בכלל. יום נעים.

בואי רגע חומד../images/Emo140.gif

קודם כל ברוכה הבאה פה ב
... כולנו פה שומרים על איזו שהיא רמה של "דיבור" (כתיבה) ולכן אם תקראי את דבריה של עופרה שוב, אני בטוחה שתמצאי גם בין השורות את הכוונה הטובה שלה. עכשיו... בשביל טנגו, עד כמה שידוע לי - צריך שניים, לא יכול להיות שאחד עושה מה שבא לו והשני... נו איך נאמר, בקושי מגיב... כי "ניסיתי להעיף אותו" נשאר בגדר נסיון, ולא העפה אמיתית בדיעה נחושה. (כשרציתי פעם להעיף ממני מישהו, הוא פשוט קיבל סטירה... אז לא אומרת לסטור לאנשים, אבל יש עוד כמה וכמה דרכים להבהיר את מורת רוחך בלי שתשתמע לשתי פנים...
) על כל פנים, אני מצטרפת לדעתו של "אנג'ל"... את בחורה בוגרת וכבר מזמן לא קטינה, אז גם עם השתייה לא לרוחם של הורייך, נדמה שהבעיה היא שלהם, ואין צורך להפוך אותה לשלך, בטח לא כשאת שלימה עם עצמך לגבי מה שהיה שם.
אחלה יום לכולנו

Darek engel

New member
בוקר טוב.

קודם כל אל תקחי את זה כבעיה . נראה שזה יותר הפריע למשפחה שלך לפי התיאור שלך הם שמו אותך במקום של הבעיה ולא ניסו להבין או לראות משהו אחר . אין הרבה מה להציע לך בקשר לבחור הקרוב משפחה זה לא צריך לעניין אותך פשוט תגידי לעצמך זאת ההתנהגות שלו הוא הבעיה וזה לא מעניין אותי . בקשר להורים שלך אז את כבר בוגרת לא ילדה קטנה אז תנסי ללמוד איך לענות להם איך להציג את הדברים בצורה חדה וברורה . שיהיה בהצלחה ויום נפלא ומלא אהבה לכולנו .

אני חושבת שכדאי לך

למצוא זמן פנוי לשיחה עם אמך ולהסביר לה את הדברים מנקודת ראותך. להסביר בבחינת להעביר מסר שברור לך שהם דואגים אבל להדגיש כי אין להם ממה לדאוג. לומר באופן ברור- נכון, שתיתי אך הוא היה זה שבחר להתנהג כפי שהתנהג. לך יש אחריות על מעשייך ולא על מעשיו. את זה חשוב להדגיש. בהצלחה לך

למעלה