petballrt

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif

יש לי חברה חדשה
הראשונה שבאמת אוהב
מכל הלב ולא רק נמשך. הפעם הראשונה הגיעה...ואח"כ גם השניה...אני ללא ניסיון עד כה והיא בעלת ניסיון לפני. הבעיה שלי היא שכשמגיעה שעת ה-ש ואני צריך לבצע חדירה פשוט לא עומד לי (כאמור ניסינו פעמיים). אני משער שזה מלחץ גדול או מחשש מכשלון מפני שכשאני מאונן לבד אין לי שום בעיה... השערה נוספת (שאני צריך לבדוק עם עצמי
)היא שיכול להיות שפיתחתי במשך השנים כשלא היתה לי בת זוג ולא קיימתי יחסים הרגל מגונה בו אני גומר באוננות ללא זקפה מלאה אבל אני לא בטוח בכך וזו רק השערה כאמור. מכיוון שלא עומד לי "לתפארת" ובפעמים שניסינו אולי רק באופן חלקי אני לא מסוגל לחדור אליה...בקיצור
אני זקוק לעצתכם, אולי נתקלתם/ן כבר בבעיה זו ותוכלו לייעץ לי מניסיונכם. כל תגובה תזכה ב-

גמירה ללא זקפה זו אכן בעיה

בערמונית או משהו. איך הגעת למצב כזה? זה ענין רפואי נחוץ לבדיקה, ואם יש לו קשר לבעיות הזקפה שלך. זה גיל מאד צעיר להתחיל להצטרך ויאגרה. על כל פנים, יש פה באר פורומים של בריאות וטיפול מיני, אני חושב שעדיך לשאול שם.

petballrt

New member
אם לא הבהרתי את עצמי באוננות אין

לי בעיה להגיע לזקפה מלאה הבעיה היא רק ביחסי מין.

תשובה רצינית , בחיי !

משהו במה שאמרת הפריע לי . כלומר , לא ממש הפריע לי , אלא העלה שאלות . "יכול להיות שפיתחתי במשך השנים כשלא היתה לי בת זוג ולא קיימתי יחסים הרגל מגונה בו אני גומר באוננות ללא זקפה מלאה" גם כשמאוננים , בין אם יש או אין בת זוג , אתה אמור להגיע לזיקפה מלאה . ה"מחסור" בבת זוג לא קשור למידת/רמת הזיקפה שלך . האם הגעת לזיקפה מלאה אי פעם ? או בתדירות גבוהה יחסית ? במידה וכן - בהחלט יש פה מימד של לחץ/התרגשות . במידה ולא - לא הפורום הזה הוא המקום המתאים לפתירת הבעיה , לפחות על פי דעתי .

petballrt

New member
תשובה

כן הגעתי לזקפה מלאה אינספור פעמים בחיי, באוננות וגם כשאני רואה
שבה לי עליה...כנראה לא ניסחתי כל כך טוב...

למעלה