mercuryG

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif

נתקלתי בבעיה "קטנה"(פחות או יותר) בתרגום קו"ח לאנגלית, הבאסה שמדובר בבעית מפתח: 1. ניסוח מקובל .2. והכי חשוב טרמינולוגיה (מושגים) למשל ה ד ס א י מכונות. בברכה .יעל.

mercuryG

New member
מבקשת עזרה ו/או עיצה

קורות חיים הם קרטיס ביקור ראשוני מול המעסיק הפוטנציאלי לכן מאוד חשוב שיהו כתובים ומנוסחים היטב. שאלתי מופנית לכל מי שבעל ידע בתחום אבחון גיוס והשמה -> האם קו"ח שלי טעונות שיפור, אילו נקודות חולשה ישנן אילו טיפים לשיפור תוכלו צייעץ לי על מנת למשוך את המעסיק הפוטנציאלי ולהגדיל את הסיכויים שיזמינו אותי לראיון או יתקשרו אלי אם בכלל.

t a l y 1

New member
אז ככה:

קודם כל, יש שגיאות כתיב, אזרחות כותבים עם ח' ולא עם כ'. בתפקיד, בהשכלה,נהוג לכתוב קודם את המוסד ואז את התפקיד/התואר בקצרה. במקום לפצל את רשימת הקורסים לשתי כותרות, רשמי את כולם תחת אותה הכותרת. שיהיה בהצלחה, וברוכה השבה לאזרחות! "אם אין אני לי - מי לי?" טלי

נצל"ש שאלת קורות חיים

יש לי שתי שאלות לגבי הקו"ח שלי. 1. החל מהשחרור מהצבא ועד היום עבדתי בהרבה מאוד מקומות. הייתה לי תחלופה גדולה של מקומות עבודה כאשר הסיבה העיקרית לעזיבת רוב מקומות העבודה הייתה בתקופה שהילדות שלי היו קטנות ונדרשתי לטפל בהן, דבר שאילץ אותי לעזוב מקומות עבודה שונים. יוצא שבחלק של "ניסיון בעבודה" בקו"ח שלי יש המון מקומות עבודה ולעיתים זה מתפרש כעובדת לא יציבה והדבר ממש לא נכון. כיום אני לא נדרשת לטפל בילדות, יש לי סידור עבורן ויכולה לעבוד משבע בבוקר ועד תשע בערב. יש לציין שגם בנסיון העבודה שאני מפרטת אני לא מציינת את כל המקומות בהם עבדתי לא יותר משלושה חודשים (אני לא ממש זוכרת את כל המקומות). השאלה שלי בעניין זה: האם להשאיר את כל הפירוט הקיים או לצמצם את הנסיון בעבודה למינימום של מקומות עבודה? 2. די מתקשר לשאלה הראשונה: אני שולחת את הקו"ח שלי בדוא"ל ובפקסים להמון מקומות עבודה ולא מקבלת אפילו תגובה אחת. אני מעלה לכאן את הקו"ח שלי בתקווה לקבל מכם עצות ורעיונות לשפר במידת הצורך את הקו"ח שלי.

משרדית

New member
צר לי לומר, אבל הקו"ח, ממש מבולבלים

לא ממוקדים, ולא ממש ברור במה את רוצה לעבוד. את חייבת לצמצם במילים, במקומות עב' לא רלוונטים למשרה אותה את מחפשת ועוד כהנה וכהנה. עוד דבר, בגלל שהכל בסיסי, או בינוני בכישורייך, אנשים לא אוהבים לקבל עובדים כאלו. אל תצייני בסיסי ובינוני וכד' תנסי לבד לתקן. אם תרצי עזרה אישית ממני, תפני אלי למייל. ואסביר לך את שיטת העזרה שלי למחפשי עבודה בברכה מירי = משרדית

למעלה