ניצפיץ

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif

יש למישהי רעיון למשהו שיקל על קלקול קיבה עצבני שנמשך כבר 30 שעות. אני גמורה מתשישות וכאבי בטן, ועד היום אחה"ץ לא הייתי מסוגלת לשתות או לאכול שוווום דבר. אני יודעת שתרופות קונבנציונאליות אסורות בהנקה.... והכי חשוב, שהנסיכה לא תידבק... אשמח לקבל תשובה ועזרה

../images/Emo68.gifהכי חשוב לשתות.

שתי בכמויות קטנות כל פעם קצת, העיקר להמשיך להכניס נוזלים לגוף - שלא תפגע אספקת החלב שלך לנסיכה הקטנה וכמובן שאת לא תתיבשי. שווה לראות רופא קונבנציונאלי כדי לשלול חולרות אחרות ואגב - לא כל תרופה אסורה - צריך וחשוב להדגיש בפני הרופא שמניקים והוא ידע להתאים לך, אם יש צורך, את התרופה הנכונה שמתאימה להנקה.

sagitlaleche

New member
קלקול קיבה ../images/Emo20.gif

אני מקווה שאת מרגישה כבר יותר טוב, ובכל אופן, חשוב שתשתי כמה שיותר. זה בלתי אפשרי כמויות, אז כף מים כל 10 דקות יכולה לעזור לך. אם תשתי קצת אני מניחה שתרגישי יותר טוב וגם הרצון לשתות תחזור בגדול והתשישות תעבור יותר מהר. יכול להיות, שכמו אחרי צום (יום כיפור ושות') התינוקת שלך תינק כמו בקפיצת גדילה אם היא תרגיש שחסר לה חלב, אז פשוט תתני לה עד שהכל יסתדר. ותאמיני לי שהכל יסתדר. לגבי ההידבקות, אין מה לדאוג, דרך ההנקה היא תקבל את הנוגדנים למחלה ולא תידבק. גם אם היא תידבק החלב שלך כבר יעזור לה להחלים. (חבל שאי אפשר להציע לך לינוק כדי להבריא יותר מהר...) רפואה שלמה.

ניצפיץ

New member
תודה../images/Emo39.gif

אני באמת כבר מתאוששת, חוץ מהתשישות.... ההנקה לא נפגעה כלל למרבה ההפתעה, ולשמחתי גם ניץ נראית בריאה, שרק ימשיך ככה.....

למעלה